Maagd horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Maagd 2020

Je geboortedatum geeft aan dat sterrenbeeld Maagd is. De Maagd is het zesde sterrenbeeld en de Maagd stelt zich dienstbaar op naar anderen toe. De Maagd is een betrouwbaar en bescheiden persoon. Je Maagd energie zal er in 2020 voor zorgen dat je op een bescheiden manier je omgeving kan ondersteunen.


Aangezien het sterrenbeeld Maagd intelligente mensen vertegenwoordigt kan dit doorslaan in te kritisch zijn en onbuigzaam in hun opvattingen. In deze modus kunnen zij de behoeften van anderen makkelijk over het hoofd zien. De Maagd dient op te letten dat die zich niet te perfectionistisch opstelt. 90% is ook geweldig!


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Maagd horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Familie & Vrienden horoscoop Maagd 2020

Mensen met Maagd als horoscoop staan erom bekend dat ze sociaal, betrouwbaar en bescheiden zijn. Ze zijn mensen die de neiging hebben om mensen praktisch en geduldig te troosten. Hun overkritische gedrag en ontwijken van risico’s kan soms een obstakel zijn in relaties. Wanneer je in een slechte bui bent kan je wat negativiteit in het gesprek brengen. En je inflexibiliteit wordt soms niet gewaardeerd door anderen. Wees hier bewust van. Je horoscoop 2020 adviseert jou om je geest open te stellen en niet gelijk te oordelen. Misschien kan een idee of een gedachte potentie hebben. Natuurlijk moet het verder doordacht worden maar dat kan later gebeuren. Probeer om van de creativiteit dat komt met het denken over het onbekende te genieten. Nieuwe ideeën komen in het spel en deze zullen je horizon verbreden en je nieuwe mogelijkheden aanbieden. Je zult zien dat wanneer je eenmaal de creativiteit laat stromen en je niet te snel oordeelt, dit gelijk effect heeft op je relatie met anderen. Een diepere band zal ontstaan.


Liefdeshoroscoop Maagd 2020

De Maagd horoscoop laat vriendelijkheid en nederigheid zien. Deze eigenschappen zijn geweldig voor de liefdesrelatie van de Maagd. Je houdt ervan om te observeren en dingen te overdenken voordat je jezelf uit. Maar dit is helemaal goed, neem je tijd om dingen te overdenken. Maar soms kan dit ook een obstakel zijn, wanneer je partner een reactie verwacht en je kan er geen geven. Of je durft je gevoelens niet te uiten omdat je te bang bent voor wat de uitkomst kan zijn. De sleutels tot een succesvolle relatie zijn openheid, vertrouwen en kwetsbaarheid. Je gratis horoscoop adviseert jou om moed te oefenen. Wees moedig om je kwetsbaarheid te uiten en spreek wanneer je voelt dat je iets moet delen wat belangrijk is. Je zult zien dat een open communicatie met je partner je liefdesrelatie zal verbeteren.


Quote liefdeshoroscoop Maagd 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Liefde is een daad van eindeloze vergeving en een tedere blik.


Peter Ustinov


Carriere horoscoop Maagd 2020

Het sterrenbeeld maagd staat voor betrouwbaarheid. Je bent trots op het feit dat mensen op jou kunnen vertrouwen. Om die reden ervaar je over het algemeen werkrelaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Als dit niet het geval is wijst onderzoek dan wat er bij jezelf afspeelt. Je ervaart weerstand op een dieper niveau dus neem tijd om dit te observeren, luister naar je lichaam. Als je je weerstand enkel observeert zonder erop te reageren of het te onderdrukken zul je merken dat het vanzelf oplost. Alles dat ontstaat vergaat. Je carrière horoscoop 2020 adviseert je om deze techniek toe te passen als je verzet voelt in een bepaalde situatie.


Gezondheidshoroscoop Maagd 2020

Het sterrenbeeld Maagd staat voor het dienen van de mensheid en loyaliteit. Twee zeer krachtige kwaliteiten om een gebalanceerd en gezond leven te leiden. Wees loyaal ten aanzien van de doelen die je in 2020 wilt behalen ten aanzien van dit onderwerp. Sport, gezondheid, slaap en geestelijke activiteiten zoals mindfulness of meditatie zijn belangrijk. Stel doelen en zorg met doorzettingsvermogen dat je de vruchten plukt van je jaarhoroscoop 2020.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!