Ram horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Ram 2020

Je geboortedatum geeft aan dat je een Ram bent. De Ram is het eerste sterrenbeeld en vertegenwoordigt een positieve energie. De Ram horoscoop geeft aan dat je proactief bent en graag dingen naar je hand zet. Je Ram energie zorgt ervoor dat je in 2020 een positieve bijdrage op verschillende vlakken in je leven en dat van degenen in je directe omgeving zal brengen.


Over het algemeen vertegenwoordigt het sterrenbeeld Ram mensen die een voorliefde hebben voor avontuur en erg veel energie hebben. De Ram is bereidt om dingen in beweging te zetten. Ze begrijpen wat urgent is en belangrijk is om nu te ondernemen. Aangezien zij analytisch scherp en moedig zijn, zijn zij bereidt de dingen te doen die zij niet heel leuk vinden of enigszins tegenstaan om het uiteindelijke doel wel te bereiken. Ze zijn liefhebbende mensen en daardoor is het erg aangenaam om met ze om te gaan. Rammen hebben de neiging om ook impulsief en ongeduldig te zijn, wat kan leiden tot het nemen van excessieve risico’s. Daarnaast kan de gepassioneerde Ram taken uitstellen waar hij niet enthousiast over is. Al zijn Rammen over het algemeen medelevende mensen met een soms egoïstische minste, om die reden is je horoscoop advies voor 2020 om nooit te vergeten om jezelf de vraag te stellen of je acties ook voordelig zijn voor anderen.


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Ram horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Vrienden & Familie horoscoop Ram 2020

De Ram is gepassioneerd en enthousiast. In relatie tot anderen maakt dit jou een welkom en gewaardeerd persoon die elke situatie zeker vermakelijk maakt. Soms kan je energie of uitbundigheid mensen misschien afschrikken en dit kan een barrière zijn voor mensen die echt met je willen binden op een kalmere manier. Als dat gebeurd, doe wat rustiger aan. Leer om flexibel te zijn, om te switchen tussen hogere en lagere doses energie. Waarschijnlijk zullen anderen je leuk vinden, ook als je uit je entertainmentrol stapt. Je sterrenbeeld laat zien dat je persoonlijke uitdaging is om het wat rustiger aan te doen. Observeer enkel en luister en voel hoe dat voelt voor jou. Je zult zeker connecties met anderen meemaken die dieper gaan dan je ooit hebt gehad.


Liefdeshoroscoop Ram 2020

In een liefdesrelatie zijn je liefdevolle hart, enthousiasme en moed de sleuteleigenschappen van een Ram die zeker voor een succesvolle relatie zorgen. ‘Courage’ stamt af van het Latijnse woord ‘cor’, wat hart betekent. Moed is spreken uit je hart, eerlijk spreken en handelen, jezelf toestaan om kwetsbaar te zijn. Onthoudt dat wanneer je ruzie of miscommunicatie hebt, je kan oefenen in geduldig zijn door te luisteren naar de ander. De sleutel tot succesvolle relaties is openheid, vertrouwen en kwetsbaarheid. Dit verzekert een goede grondslag en laat zien dat je als partners op elkaar kunt vertrouwen. Het advies van jouw horoscoop voor 2020 is om bewust te zijn van dit en bouw een geweldige liefdesrelatie.


Quote Liefdeshoroscoop Ram 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Liefde is van alle passies de sterkste, omdat het tegelijkertijd het hoofd, het hart en de zintuigen aanvalt.


Lao Tzu


Carriere horoscoop Ram 2020

Het sterrenbeeld Ram geeft aan dat je graag werk doet wat je belangrijk vindt. Alhoewel je ook wel wat verzet tegen bepaalde taken ervaart vindt je het wel belangrijk om resultaat te behalen. Net als in 2019 adviseert je jaarhoroscoop 2020 dat je je moet richten op het grotere geheel. Je talenten zullen tot uiting komen als je een stap terug kan doen en met rust en ruimte naar de situatie kan kijken. De Ram gelooft dat talent moet worden gebruikt. Door je talenten toe te passen in je werk zul je zien dat je mooie vooruitgang kan boeken in 2020. Wees doortastend!


Gezondheidshoroscoop Ram 2020

Het sterrenbeeld Ram laat een levendig, toegewijd en enthousiast persoon zien. Om die reden is het advies van je jaarhoroscoop 2020 op het gebied van gezondheid dat je doet wat je leuk vindt. Voor jou moet 2020 een jaar van balans zijn waar je aandacht bij een gezonde mix tussen voeding, sport en geestelijke rust ligt. Wees creatief en laat angst je niet beperken in je keuzes.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!