Schorpioen horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Schorpioen 2020

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Schorpioen is. De Schorpioen is het achtste sterrenbeeld en heeft als positieve eigenschappen bescheidenheid en compassie. Je jaarhoroscoop geeft aan dat deze eigenschappen jezelf en anderen op een prachtige manier gaan helpen in 2020. Jij bent in staat om veel te geven aan anderen en als consequentie daarvan (karma) zul je automatisch ook veel ontvangen.


Over het algemeen vertegenwoordigt het sterrenbeeld Schorpioen mensen met passie. Hun passie zie je terug in alles wat zij ondernemen. De meeste Schorpioenen hebben een magnetische werking op anderen, die graag in hun gezelschap willen zijn. Zij hebben een positieve invloed op andere mensen en zijn goede luisteraars. Aangezien Schorpioenen gepassioneerde mensen zijn, kunnen ze jaloers worden wanneer ze in een slecht humeur zijn. Schorpioen staan ook bekend om extreem dagdromen. Het zou goed zijn om de creatieve geest te controleren als deze wild wordt.


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Schorpioen horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Vrienden & Familie horoscoop Schorpioen 2020

De Schorpioen staat voor mensen die gevoelig zijn en ze kiezen gevoelens boven ratio. In iedere relatie is goede communicatie essentieel. Heb de moed om je gevoelens en emoties voor elkaar uit te spreken. Je zult zien dat alle relaties zullen bloeien als je de liefde vrij laat stromen en handelt met vertrouwen en moed. In 2020 zullen mensen met Schorpioen als sterrenbeeld realiseren dat een aantal van hun relaties geen energie geven maar integendeel, energie kosten. Je gratis horoscoop adviseert jou om te observeren wat er gaande is zonder jezelf of de ander te beoordelen. Kijk naar de standaard gedragspatronen die je ontwikkeld hebt wanneer je omgaat met de ander. Bespreek de stof openlijk met elkaar en vertrouw erop dat de uitkomst hoe dan ook goed zal uitpakken. Sommige relaties zullen sterker worden, terwijl anderen in sterkte zullen afnemen. Beide kanten zijn ok. Begrijp dat het leven altijd verandert en dus ook jij en je relaties.


Liefdeshoroscoop Schorpioen 2020

Voor de Schorpioen zijn Liefde en Vertrouwen belangrijk. Dit zijn twee begrippen die sterk met elkaar verbonden zijn; de een kan niet bestaan zonder de ander. Voor jou, Schorpioen, is het belangrijk dat je leert te Vertrouwen. Liefde heeft altijd een element van onzekerheid. Je weet nooit wat er gaande is zegt je gratis horoscoop. Soms kan het je onzeker maken. Schorpioen, als je in staat bent om dit te accepteren zul je in staat zijn om het gevoel van liefde dieper te ervaren.


Quote Liefdeshoroscoop Schorpioen 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Onvolwassen liefde is dat ik van je hou omdat ik je nodig heb. Volwassen liefde is wanneer ik jou nodig heb omdat ik van je hou.


Erich Fromm


Carriere horoscoop Schorpioen 2020

Het Schorpioen sterrenbeeld wijst erop dat je een positieve mindset hebt als het gaat om werkzaamheden die een hoger doel nastreven. Daarnaast kan de Schorpioen exceptionele persoonlijke leiderschapskwaliteiten laten zien. Aangezien alles eerst bij jezelf begint is dit een belangrijke eigenschap. Je carrière horoscoop 2020 adviseert je om moedig te zijn en je eigen innerlijke kompas te volgen. Neem de stap die je al een tijdje wilt nemen als het verwachte resultaat goed voor jezelf en anderen is.


Gezondheidshoroscoop Schorpioen 2020

Gezondheid is belangrijk voor de Schorpioen en tegelijkertijd staat de Schorpioen ook bekend voor zijn uitstelgedrag. Geef jezelf niet de schuld voor mogelijke eerdere mislukkingen wat betreft je gezondheidsdoelstellingen. Begrijp dat dit onderdeel uitmaakt van je leerervaring. Richt je op slaap, eten en sport voor een gezond leven. Probeer een goede balans te vinden. Aangezien de Schorpioen vastberaden en passievol is, adviseert je gezondheidshoroscoop 2020 je om te doen waar je van houdt en te houden van wat je doet met betrekking tot je gezondheid in 2020.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!