Steenbok horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Steenbok 2020

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Steenbok is. De Steenbok is het tiende sterrenbeeld en richt zich op consistentie en kwaliteit. De Steenbok horoscoop geeft aan dat integriteit belangrijk voor je is. Je vind het belangrijk om te doen wat je belooft. Zowel naar jezelf toe als naar anderen, dit vergroot het vertrouwen dat je hebt en uitstraalt.


Over het algemeen staat het sterrenbeeld Steenbok voor oplettende mensen met een voorliefde voor traditie. Anderen zijn graag in het gezelschap van de Steenbok aangezien zij een groot gevoel van veiligheid uitstralen. Als een Steenbok doelen stelt is de kans erg groot dat deze worden verwezenlijkt vanwege hun ambitie. Als de Steenbok in een slechte bui is kan z’n voorzichtigheid te berekenend worden. Dit zal niet worden gewaardeerd door de anderen aangezien het het gevoel van veiligheid en vertrouwen wegneemt. Wanneer de Steenbok zich ellendig voelt moet hij tijd voor hem/haarzelf nemen, om terug te komen op het juiste spoor.


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Steenbok horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Vrienden & Familie horoscoop Steenbok 2020

Mensen met Steenbok als sterrenbeeld staan bekend om hun rationaliteit, betrouwbaarheid en bescherming. Ze worden gewaardeerd door anderen dankzij hun loyaliteit. Soms wordt hun voorzichtigheid starheid en het vertrouwen dat anderen normaal gesproken in jou hebben, verdwijnt. Als je flexibel bent en geen risico’s wilt nemen kan dit een obstakel zijn in relaties. Let hierop, Steenbok. Onthoudt dat je niet alles kan controleren in het leven ook al zou je dat wel willen. Het leven in onzeker en je zult nooit weten wat er staat te gebeuren. Omarm de vrijheid deze onzekerheid brengt en probeer open te staan voor nieuwe ervaringen. Vertrouw jezelf en zoek de goede intenties van anderen en vertrouw dat het onbekende geweldige nieuwe ervaringen zal brengen. Dit is het advies van jouw gratis horoscoop voor 2020!


Liefdeshoroscoop Steenbok 2020

In 2020 adviseert jouw liefdeshoroscoop je om de liefde niet te controleren maar observeer het liever en laat het stromen. Liefde is gevoelens die je niet kan rationaliseren. Dat is de schoonheid van liefde. Probeer te vertrouwen op je gevoelens en je intuïtie, Steenbok. De sleutel naar een succesvolle relatie is openheid, vertrouwen en kwetsbaarheid. Probeer dit te onthouden. Wees niet bang. Alleen door jezelf open te stellen en je kwetsbaarheid te tonen kan je een relatie vol liefde meemaken en een diepere connectie creëren met de ander. Je sterrenbeeld zegt dat je moet proberen om de moed te hebben om dit te doen! Het is het waard!


Quote Liefdeshoroscoop Steenbok 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Een liefhebbend hart is het begin van alle kennis.


Thomas Carlyle


Carriere horoscoop Steenbok 2020

Het Steenbok sterrenbeeld staat voor een professionele benadering van je werk. Een Steenbok zal goede analyses uitvoeren die zorgen voor interessant werk. Hierdoor is de Steenbok vaak een gewaardeerde collega en wordt gezien als iemand die je goed kan vertrouwen. Alhoewel je niet alle taken binnen je werk leuk vindt je het wel belangrijk om je werk goed af te leveren. Richt je op gelijkmoedigheid van je geest in welke situatie je ook terecht komt. Behoud je rust en kalmte en observeer wat je voelt zoals het zich aandient, hierdoor verdwijnt het vanzelf weer. Je carrière horoscoop 2020 adviseert je om je niet mee te laten slepen in je verlangen of afkeer van een situatie.


Gezondheidshoroscoop Steenbok 2020

De steenbok houdt van traditie en structuur. Dit kan je mooi in je voordeel gebruiken als het aankomt op het behalen van je gezondheidsdoelstellingen in 2020. Dit jaar staat namelijk voor balans en een goede mix tussen sport en geestelijke rust. Wees creatief en laat angst je niet beperken in je keuzes.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!