Stier horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Stier 2020

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Stier is. De Stier is het tweede sterrenbeeld van de horoscoop. De Stier horoscoop geeft aan dat je veel doorzettingsvermogen bezit. Laat deze tot uiting komen in 2020 en zorg dat je je doelen bereikt. Je Stier energie zal je in staat stellen je omgeving positief te beïnvloeden in 2020.


Aangezien het sterrenbeeld Stier is gerelateerd aan risicomijdend gedrag kan het zo zijn dat de Stier niet flexibel gedrag kan vertonen. Dit kan ertoe leiden dat de omgeving hun beschouwd als rigide. Als dit gebeurd zal het inlevingsvermogen van de Stier niet worden erkend waardoor de Stier wrok dragend kan worden.


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Stier horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Vrienden & Familie horoscoop Stier 2020

Mensen met Stier als horoscoop staan erom bekend dat ze sociaal, betrouwbaar en medelevend zijn. Ze zijn mensen die de neiging hebben om mensen te troosten door subtiel en praktisch te zijn. Soms kan het risico ontwijkende gedrag van de Stier een obstakel zijn in hun relaties. Mensen hebben de neiging om een afkeer te hebben tegen inflexibiliteit en dit kan je het gevoel van onbegrepenheid geven. Het is niet verkeerd om dingen te overdenken, maar doe dit niet te lang. Onthoudt, soms win je soms leer je. Je hoeft geen enorme risico’s in het leven te nemen, al kunnen verandering, nieuwe ervaringen en avonturen je horizon verbreden en je leven verrijken. Angst houdt ons vaak tegen om de dingen te doen die we ook heel leuk vinden om te doen zoals banden creëren met mensen waar we graag een band mee hebben. Daarom daagt jouw horoscoop voor 2020 je uit om je flexibiliteit te trainen en meer avontuurlijke te zijn, breek uit je comfortzone. Rek het een beetje uit en zie wat deze kleine nieuwe ervaring je brengt.


Liefdeshoroscoop Stier 2020

De Stier zal relaties ervaren die gebaseerd zijn op medeleven. Voor een Stier is het belangrijk dat mensen betrouwbaar zijn, want volgens de Stier, ben je op die manier in staat om lange termijn relaties op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen. De Stier zelf is loyaal en werkt hard om stabiliteit en harmonie in de liefdesrelatie te houden. Aan de ene kant is dit een geweldige eigenschap maar aan de andere kant kan dit ook een valkuil zijn. De Stier heeft de nodig om inflexibel te worden als iets niet volgens plan gaat. Jouw horoscoop voor 2020 adviseert jou om te proberen om verandering te accepteren. Je kunt liefde of een relatie niet onder controle houden. Liefde kan meer vrij stromen wanneer je de ander vertrouwt en accepteert dat dingen altijd veranderen.


Quote Liefdeshoroscoop Stier 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Als je van iemand houdt vertel het hem of haar, want je weet nooit wat morgen je brengt


Soren Kierkegaard


Carriere horoscoop Stier 2020

De Stier horoscoop wijst erop dat welvaart belangrijk voor je is. Vooruitgang zal een focus van je zijn in 2020. Om deze vooruitgang te boeken zul je consistent moeten zijn in wat je doet en laat zien aan de buitenwereld. De Stier staat voor betrouwbaar en daarom is dit doel zeker haalbaar. Wees daarnaast begripvol voor je omgeving en toon compassie naar anderen toe. Pas dezelfde adviezen in je werkrelaties toe die bij je liefdeshoroscoop zijn genoemd. Werk aan het verbeteren van je relaties door de moed te hebben in een sfeer van openheid en liefde je gemeenschappelijke belangen te bespreken en te werken aan een relatie gebaseerd op vertrouwen. In totaliteit ziet je carrière horoscoop 2020 er veelbelovend uit.


Gezondheidshoroscoop Stier 2020

Het Stier sterrenbeeld geeft aan dat kunst zoals fotografie en muziek belangrijk voor je is. Over het algemeen is het zo dat zaken die je gelukkig maken je levensstandaard verbeteren dus zorg ervoor dat je tijd besteed aan deze aspecten. Onderzoek of je activiteiten kan ondernemen die zowel je fysieke & geestelijke gezondheid verbeteren. Daarnaast adviseert je gezondheidshoroscoop 2020 je vrijheid te ervaren door iets nieuws te ondernemen. Door nieuwe ervaringen zal je leven rijker worden!


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!