Vissen horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Vissen 2020

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Vissen is. Vissen is het twaalfde sterrenbeeld en wijst op een behoefte een nobel leven te leiden. Vissen zijn over het algemeen gemakkelijke mensen die een balans weten te vinden tussen eigenbelang en het onbaatzuchtig dienen van anderen. Je jaarhoroscoop 2020 adviseert je om je te richten op deze balans zodat je een positieve bijdrage kan leveren aan een betere wereld.


Aangezien het sterrenbeeld Vissen bekent staat voor onbaatzuchtige mensen kan het zo zijn dat zij te makkelijk meegaan met de ideeën van anderen. Als de Vissen dit doen dan is het mogelijk dat zij zichzelf kwijtraken in te idealistische gedachten die niet constructief zijn.


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Vissen horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Vrienden & Familie horoscoop Vissen 2020

Vissen staan bekend om hun vriendelijkheid, wijsheid en niet veroordelende gedrag. Ze worden gewaardeerd door anderen dankzij deze kwaliteiten aangezien het hen betrouwbaar maakt en ze zijn ook interessant om mee te praten. Ze moeten voorzichtig zijn dat andere mensen niet hun grenzen overschrijden. Dit kan gebeuren aangezien Vissen de neiging hebben om erg begripvol en onbaatzuchtig te zijn. Begrijp dat niet alles ok is en je zult je eigen grenzen moeten bewaken. Je kan anderen helpen maar dat moet nooit ten koste gaan van jezelf. Bescherm je idealen en je overtuigingen en ben ook bewust van de realiteit op hetzelfde moment. Je horoscoop 2020 waarschuwt jou dat als je echt iets wilt veranderen, je moet handelen. Dingen gebeuren niet als je er alleen over droomt of over denkt. Praat er met anderen over en laat ze je helpen om je dromen waar te maken. Jezelf opstellen en om hulp vragen is ook een manier om een sterkere band te krijgen met anderen.


Liefdeshoroscoop Vissen 2020

Het advies van de liefdeshoroscoop voor de Vissen is om te focussen op gelijkheid in je relaties. Een relatie is geven en nemen. Een relatie moet een bron van vertrouwen, medelevend en steun zijn voor beide. Dit zal leiden tot motivatie, inspiratie en groei voor beide partners. Onthoudt dat een ander begrijpen eerst begint met jezelf begrijpen. Ontdek je eigen overtuigingen, doelen en behoeftes en deel deze met je partner, Vissen. Soms heb je moed nodig om dit te doen. Maar je zult zien, het is het allemaal waar als je liefde meer vrij stroomt naderhand.


Quote liefdeshoroscoop Vissen 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Houdt van iedereen, vertrouw een aantal en doe niemand iets aan.


Martin Luther King Jr.


Carriere horoscoop Vissen 2020

Het Vissen sterrenbeeld geeft aan dat je werk moet aansluiten bij je wens om een betekenisvol leven te leiden. Probeer nog meer betekenis in je werk te vinden dan dat je tot nu toe hebt gedaan. Help anderen, wees een licht, een voorbeeld voor anderen. Heb de moed om je wederzijdse belangen te bespreken met collega’s en zakelijke relaties. In totaliteit ziet je carrière horoscoop 2020 er veelbelovend uit!


Gezondheidshoroscoop Vissen 2020

Aangezien een betekenisvol leven belangrijk voor je is zul je begrijpen dat gezondheid en de balans tussen mind, body en soul ook van belang zijn. Zorg dat je gezondheid prioriteit is omdat dit de kwaliteit van je leven zo enorm verbetert. Je gezondheidshoroscoop 2020 adviseert je om je gezondheid te benaderen met een open geest.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!