Weegschaal horoscoop 2020

Generieke horoscoop 2020

De gratis horoscoop 2020 van Waarzegging.nl geeft jouw inzicht in wat je kan verwachten in de toekomst en welke thema’s belangrijk zijn. Afgelopen jaar voorspelden we een uitdagend jaar waarin liefde, medelevend en wederzijds begrip een sleutel tot succes waren. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen acties en positieve pro-activiteit werden ook genoemd als manieren om je uitdagingen waarmee je geconfronteerd werd in 2019 te overwinnen. We hopen dat onze gratis horoscoop handig was voor jou en dat je wat hebt kunnen leren en jezelf meer hebt kunnen ontwikkelen.


Het jaar 2020 zal volgens jouw gratis horoscoop het jaar van overpeinzing voor alle sterrenbeelden zijn. In een wereld die altijd in beweging is, nemen we niet vaak de tijd om stil te staan en te reflecteren. Maar om progressie te maken in de toekomst, moet je weten waar je naar toe gaat en waarom je daar naar toe wilt gaan. Dus beschouwen van en verbinden met je eigen verlangens zijn noodzaak.


Zoals je in 2020 zal ontdekken, meer mensen stellen zich open voor spirituele invloeden zoals horoscopen, life coaching of andere methodes van zelf-ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen acties wat zal leiden tot positieve verandering overal in de wereld. Ze zullen ook proberen om meer bewust te leven en tijd te nemen om te verbinden met zichzelf. Ze weten dat door het hebben van een ware connectie met zichzelf, ze kunnen verbinden met anderen en misverstanden en onnodige pijn kunnen overwinnen. Alle sterrenbeelden die op dit toekomstige pad van zelf-ontwikkeling zijn begrijpen dat anderen ook hun eigen problemen hebben. Omdat ze dat begrijpen, behandelen ze anderen op een zachtaardige en niet veroordelende manier. Per slot, ze realiseren dat we allemaal mensen met onze eigen verhalen en ons eigen weg zijn.


Jammer genoeg zijn er nog steeds een hoop mensen die minder bewust zijn van hun eigen gedrag en minder verantwoordelijkheid voor hun eigen acties nemen. In plaats daarvan geven ze anderen de schuld voor hun eigen verdriet of woede. We hebben dit allemaal meegemaakt op een of andere manier. Je gratis horoscoop adviseert alle sterrenbeeld om in de toekomst te onthouden dat niemand anders je emoties kan controleren. Je hoeft je niet verdrietig te voelen wanneer een vriend iets doet wat je niet leuk vindt; je kiest ervoor om je verdrietig te voelen. Alles is een keuze en wanneer je dit eenmaal zult zien, kan je kiezen om te reageren op een andere manier. Het is ook goed om te onthouden dat het eerste slachtoffer van je woede jijzelf bent. Dit is deel van de universele wetten van de natuur, ‘wat je ontkent blijft bestaan’. Ter wille van jezelf, laat het los, dit zal jezelf en anderen helpen.


Je gratis jaarhoroscoop 2020 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen. Daarom, stelt de waarzegger aan alle Sterrenbeelden voor om:

  • Neem tijd om te verbinden met jezelf. Voor sommige mensen helpt meditatie maar een fijne avondwandeling, yoga of een kop thee drinken kan ook werken. Doe wat voor jouw werkt. Als de connectie met jezelf goed is, zal je merken dat je connectie met anderen ook meer diepgaand is.
  • Reflecteer en aanschouw. Neem een stap terug en kijk eens naar jezelf en naar je leven. Ben je gelukkig met de dingen die je doet? Besteedt je tijd aan de dingen die het belangrijkste voor jou zijn? Zo niet, wat moet er veranderen in de toekomst?
  • Laat meer liefde & geduld aan jezelf en anderen zien. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2020 nog specifieke adviezen voor jouw sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:


Weegschaal 2020

Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Weegschaal is. De Weegschaal is het zevende sterrenbeeld en staat voor sierlijkheid. De horoscoop van de Weegschaal geeft aan dat harmonie belangrijk voor je is. Jouw Weegschaal energie zal zich in 2020 uiten in relatie tot andere mensen. Overweeg liefdadigheid om echt uiting aan je gulheid te geven.


Over het algemeen vertegenwoordigt het sterrenbeeld Weegschaal sierlijke en waardige mensen. Hun sierlijkheid maakt hun romantische en charmante types. In een relatie kan dit erg goed uitpakken. Hun intuïtie is goed ontwikkeld waardoor zij goede observeerders zijn en goed in de gaten hebben wat er in hun omgeving afspeelt. Je sterrenbeeld laat zien dat dagdromen een andere eigenschap is waarin de Weegschaal in verdwaald kan raken wanneer hij niet gefocust is op wat er op dit moment gebeurd.


De gratis horoscoop voorspelt dat in 2020 jouw Weegschaal horoscoop afscheid moet nemen van sommige oude gewoontes en plaats moet maken voor nieuwe. Je kan het moeilijk vinden om je oude gewoontes achter te laten. Onthoudt dat het leven altijd veranderd en dat er altijd een tijd komt dat je afscheid moet nemen en door moet gaan. Het is ok als het loslaten onaangenaam voelt. Accepteer dat gevoel, observeer alleen, reageer niet. Wanneer je volledig kan accepteren wat het is, zul je realiseren dat er ruimte is voor iets nieuws. Misschien een nieuwe baan, een nieuwe vriendschap, een nieuwe hobby of iets anders, de mogelijkheden zijn eindeloos in 2020!


Vrienden & Familie horoscoop Weegschaal 2020

Aangezien Weegschalen mensen zijn die in staat zijn om een situatie van verschillende oogpunten te bekijken, zullen hun geliefden zich makkelijk gewaardeerd voelen. Weegschaal in een goede bui zal sierlijkheid en liefde uitstralen en is daardoor geweldig gezelschap! Onthoudt dat een ander begrijpen begint met jezelf begrijpen. Het lezen van je gratis horoscoop 2020 is al de eerste stap! Je hebt de neiging om soms de realiteit te verlaten en te gaan dagdromen. Op dat moment mis je wat werkelijk gaande is. Als dit gebeurd hebben anderen moeite om met je te verbinden, let hierop. Wanneer je voelt dat je gedachtes gaan dwalen, herinner jezelf eraan dat er maar een ‘Nu’ is en dat dit het meest krachtige moment is dat bestaat aangezien je alleen hier werkelijk bestaat. Soms lijkt dagdromen mooi maar het is niet de realiteit en het zal niet je leven veranderen als je daarover droomt. Leef in het Nu, Weegschaal, wees aanwezig wanneer je met vrienden en familie bent en geniet van deze connecties op een meer diepgaand niveau.


Liefdeshoroscoop Weegschaal 2020

De Weegschaal horoscoop laat romantiek en bekoring zien. Deze eigenschappen zijn geweldig voor liefdesrelatie voor de Weegschaal. Je geweldige intuïtie zal je ook helpen in je liefdesrelatie aangezien liefde zeker niet iets rationeels is en vaak komt het neer op vertrouwen op je gevoel en intuïtie en er gewoon voor gaan. Let erop dat de Weegschaal in contact met zichzelf blijft terwijl hij in een relatie is. Soms verliezen we onszelf in de ander en zien we dit bij vergissing als passie of ware liefde. Een ware liefdesrelatie bestaat uit twee individuen met eigen dromen, doelen en gevoelens. Je liefdeshoroscoop voor 2020 bevestigt dat in een gezonde relatie je elkaar steunt en de ander stimuleert en motiveert om een betere versie van jezelf te worden. Er wordt geen kracht gebruikt; de verandering zou iets moeten zijn dat vanuit jezelf komt en de ander is alleen daar om te steunen. Niets meer. Jij beslist wie je wilt zijn. Wanneer je volledig in verbinding met jezelf bent zul je beter in staat zijn om te verbinden met de ander.


Quote liefdeshoroscoop Weegschaal 2020

Quotes helpen je herinneren aan de kracht van de universele wijsheid. Neem deze liefdesquote ter harte in 2020.

Kies jouw liefde. Houdt van je keuze.


Thomas S. Monson


Carriere horoscoop Weegschaal 2020

Het Weegschaal sterrenbeeld geeft aan dat jij erg flexibel bent met het vinden van oplossingen. Waar andere mensen enkel problemen zien kun jij met een positieve mindset naar een oplossing toewerken. Gebruik deze kracht zodat iedereen hier baat bij kan hebben. Daarnaast adviseert je jaarhoroscoop 2020 je je gun factor in te zetten om mensen te inspireren en anderen aan te zetten om betekenisvolle doelen waar na te streven. Onderzoek of een doel betekenisvol is door je af te vragen of het doel zowel goed is voor jezelf als voor anderen.


Gezondheidshoroscoop Weegschaal 2020

De Weegschaal laat een winnende persoonlijkheid zien. Gebruik dit in je voordeel wanneer het aankomt op gezondheid in 2020. Soms heb je de neiging om dingen uit te stellen en dat is niet altijd goed voor je gezondheid. Daag jezelf uit om je gezondheidsdoelen te bereiken en wees trouw aan hen! De gezondheidshoroscoop voor de Weegschaal adviseert jouw om ook, naast te sporten en gezond te eten, te verbinden met je innerlijke zelf. Bijvoorbeeld, doe yoga of mediteer om de relatie tussen lichaam en geest leren te begrijpen en innerlijke rust, vertrouwen en moed te bereiken.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!