ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Horoscoop 2022 - leeuw

Beoordeling
horoscoop-2022: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Leeuw horoscoop 2022

Generieke horoscoop 2022

De gratis jaarhoroscoop 2020 van de waarzegger adviseerde je om je te richten op je spirituele ontwikkeling. Om je uitdagingen met vertrouwen tegemoet te gaan en te begrijpen dat uitdagingen en tegenslagen er voor je zijn om jezelf beter te leren kennen. De waarzegger hoopt dat je hierin bent geslaagd en reikt je nieuwe wegwijzers aan gebaseerd op je geboortedatum. Maak gebruik van je intuïtieve wijsheid die verscholen ligt in je horoscoop 2020.


Over het algemeen zal 2022 dynamischer zijn dan et turbulente 2022. Je zult bemerken dat meer mensen open staan voor spirituele ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en daarom de verantwoordelijkheid voor hun acties nemen waardoor er een positieve verandering in de wereld mogelijk is. Een goede maatstaf om te zien of je jezelf ontwikkelt op dit vlak is te kijken of jouw acties gebaseerd zijn op liefde en compassie. Vraag je zelf altijd of hetgeen wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf en voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is voer het plan dan uit. Zoniet maak dan nieuwe betere plannen.


Naast deze beweging naar meer openheid van geest zul je ook een tegengestelde beweging bemerken. Mensen die het tegenovergestelde gedrag vertonen en geen verantwoordelijkheid daarvoor nemen en anderen de schuld geven. Aangezien dat deze mensen vaak nogal luidruchtig zijn kan het een uitdaging zijn voor jou om hier goed mee om te gaan. Het advies is om je hier niet te druk over te maken. Kijk of je je eigen weerstand kan accepteren richting dergelijke situaties en waak ervoor dat je niet het gedrag van de ander veroordeelt. Het eerste slachtoffer van je woede ben je namelijk zelf, dit is een universele natuurwet waar je niet omheen kan. 'Waartegen je je verzet blijft in stand’. Doe jezelf een plezier en laat het los, dit helpt jou en de ander.


Je gratis jaarhoroscoop 2022 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen.Daarom adviseert de waarzegger iedereen bewust aandacht te richten op:

  • Meer liefde & geduld richting jezelf en anderen. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!
  • Kijk voor de positieve intentie achter iemand’s gedrag dat je op het eerste gezicht niet begrijpt. Probeer de ander ECHT te begrijpen.
  • Ontwikkel je compassie voor alle wezens. Inclusief jezelf! Zorg goed voor jezelf om daarna goed te kunnen zorgen voor anderen.

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2021 nog specifieke adviezen voor jou sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Leeuw is. De Leeuw is het vijfde sterrenbeeld en is vol met passie. De Leeuw horoscoop geeft aan dat je gul van aard bent en er lol in hebt creatieve oplossingen te verzinnen. Je Leeuw energie zal ervoor zorgen dat je een positieve verandering in 2022 kan maken op verschillende vlakken in je leven door gul te zijn naar anderen toe.


Liefdeshoroscoop Leeuw

Het Leeuw sterrenbeeld wijst op een behoefte aan veiligheid en tegelijkertijd op een behoefte aan uiting van creatieve expressie van liefde. Creatieve expressie van liefde is prachtig aangezien liefde vrij dient te zijn. Als iemand alleen veiligheid zoekt en zich vastklampt aan de ander zal dit de liefde blokkeren. Het kan zelfs verstikkend werken. Let erop dat als je goed in je energie zit, je niet te zelfverzekerd wordt en daardoor de behoefte van een ander over het hoofd ziet. Besteed tijd en energie aan vertrouwen in je relaties. Je gulle en passionele persoonlijkheid heeft de potentie om velen te verbinden. Volg het advies van je liefdeshoroscoop 2021 en deel je liefde met de mensheid. Wees gul, toon compassie en wees een liefdadig persoon!


Carriere horoscoop Leeuw

Het Leeuw sterrenbeeld geeft aan dat professioneel gedrag en toewijding belangrijk voor je zijn in je werk. De Leeuw is vaak te vertrouwen en gelooft dat toewijding leidt tot goede resultaten. Je kan je horoscoop resultaten in 2022 maximaliseren door meer op je intuïtie te vertrouwen en iets minder blind te varen op logische redeneringen als je met een uitdaging wordt geconfronteerd. De meest belangrijke vraag die je jezelf dient te stellen is of de oplossing een verbetering is voor jezelf en voor anderen. Als je beide vragen met ja kan beantwoorden ga dan door!


Gezondheidshoroscoop Leeuw

Aangezien het Leeuw sterrenbeeld voor een warm en prettig persoon staat is het van belang ook deze warme en prettige omgeving te creëren rondom je gezondheid. Als je van plan bent te gaan sporten zoek dan een sport die je kan delen met iemand anders. Als je gezonder wilt eten, zoek dan iemand die dat ook wilt. Deze aanpak maakt het behalen van je doelen makkelijker en is vooral veel leuker en gezelliger!


Homepage Terug naar de horoscoop pagina