ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Horoscoop 2022 - schorpioen

Beoordeling
horoscoop-2022: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Schorpioen horoscoop 2022

Generieke horoscoop 2022

De gratis jaarhoroscoop 2020 van de waarzegger adviseerde je om je te richten op je spirituele ontwikkeling. Om je uitdagingen met vertrouwen tegemoet te gaan en te begrijpen dat uitdagingen en tegenslagen er voor je zijn om jezelf beter te leren kennen. De waarzegger hoopt dat je hierin bent geslaagd en reikt je nieuwe wegwijzers aan gebaseerd op je geboortedatum. Maak gebruik van je intuïtieve wijsheid die verscholen ligt in je horoscoop 2020.


Over het algemeen zal 2022 dynamischer zijn dan et turbulente 2022. Je zult bemerken dat meer mensen open staan voor spirituele ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en daarom de verantwoordelijkheid voor hun acties nemen waardoor er een positieve verandering in de wereld mogelijk is. Een goede maatstaf om te zien of je jezelf ontwikkelt op dit vlak is te kijken of jouw acties gebaseerd zijn op liefde en compassie. Vraag je zelf altijd of hetgeen wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf en voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is voer het plan dan uit. Zoniet maak dan nieuwe betere plannen.


Naast deze beweging naar meer openheid van geest zul je ook een tegengestelde beweging bemerken. Mensen die het tegenovergestelde gedrag vertonen en geen verantwoordelijkheid daarvoor nemen en anderen de schuld geven. Aangezien dat deze mensen vaak nogal luidruchtig zijn kan het een uitdaging zijn voor jou om hier goed mee om te gaan. Het advies is om je hier niet te druk over te maken. Kijk of je je eigen weerstand kan accepteren richting dergelijke situaties en waak ervoor dat je niet het gedrag van de ander veroordeelt. Het eerste slachtoffer van je woede ben je namelijk zelf, dit is een universele natuurwet waar je niet omheen kan. 'Waartegen je je verzet blijft in stand’. Doe jezelf een plezier en laat het los, dit helpt jou en de ander.


Je gratis jaarhoroscoop 2022 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen.Daarom adviseert de waarzegger iedereen bewust aandacht te richten op:

  • Meer liefde & geduld richting jezelf en anderen. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!
  • Kijk voor de positieve intentie achter iemand’s gedrag dat je op het eerste gezicht niet begrijpt. Probeer de ander ECHT te begrijpen.
  • Ontwikkel je compassie voor alle wezens. Inclusief jezelf! Zorg goed voor jezelf om daarna goed te kunnen zorgen voor anderen.

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2021 nog specifieke adviezen voor jou sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Schorpioen is. De Schorpioen is het achtste sterrenbeeld en heeft als positieve eigenschappen bescheidenheid en compassie. Je jaarhoroscoop geeft aan dat deze eigenschappen jezelf en anderen op een prachtige manier gaan helpen in 2021. Jij bent in staat om veel te geven aan anderen en als consequentie daarvan (karma) zul je automatisch ook veel ontvangen.


Liefdeshoroscoop Schorpioen

Het Schorpioen sterrenbeeld staat voor vertrouwen en inspiratie. Leer om jezelf (nog) meer te vertrouwen. Dit zorgt er ook voor dat je anderen meer kan vertrouwen en daarbij zul je merken dat je relaties met anderen sterker zullen worden. Als je merkt dat je iemand niet vertrouwt zorg dan dat je dit gevoel niet onderdrukt of er direct op reageert. Probeer vanuit stilte naar deze emotie te kijken. Door het enkel te observeren zal wijsheid ontstaan hoe om te gaan met deze situatie. Duidelijkheid bij jezelf zal leiden tot duidelijkheid bij de ander.


Carriere horoscoop Schorpioen

Het Schorpioen sterrenbeeld wijst erop dat je een positieve mindset hebt als het gaat om werkzaamheden die een hoger doel nastreven. Daarnaast kan de Schorpioen exceptionele persoonlijke leiderschapskwaliteiten laten zien. Aangezien alles eerst bij jezelf begint is dit een belangrijke eigenschap. Je carrière horoscoop 2022 adviseert je om moedig te zijn en je eigen innerlijke kompas te volgen. Neem de stap die je al een tijdje wilt nemen als het verwachte resultaat goed voor jezelf en anderen is.


Gezondheidshoroscoop Schorpioen

Gezondheid is belangrijk voor de Schorpioen en tegelijkertijd staat de Schorpioen ook bekend voor uitstelgedrag. Zorg voor een juiste balans tussen sport, eten en meditatie (geestelijke rust). Aangezien de Schorpioen een persoon is die relaties erg belangrijk vindt, adviseert je gezondheidshoroscoop 2021 je om gelijkgestemden te zoeken om samen je gezondheidsdoelen te verwezenlijken.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina