ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Horoscoop 2022 - steenbok

Beoordeling
horoscoop-2022: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Steenbok horoscoop 2022

Generieke horoscoop 2022

De gratis jaarhoroscoop 2020 van de waarzegger adviseerde je om je te richten op je spirituele ontwikkeling. Om je uitdagingen met vertrouwen tegemoet te gaan en te begrijpen dat uitdagingen en tegenslagen er voor je zijn om jezelf beter te leren kennen. De waarzegger hoopt dat je hierin bent geslaagd en reikt je nieuwe wegwijzers aan gebaseerd op je geboortedatum. Maak gebruik van je intuïtieve wijsheid die verscholen ligt in je horoscoop 2020.


Over het algemeen zal 2022 dynamischer zijn dan et turbulente 2022. Je zult bemerken dat meer mensen open staan voor spirituele ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en daarom de verantwoordelijkheid voor hun acties nemen waardoor er een positieve verandering in de wereld mogelijk is. Een goede maatstaf om te zien of je jezelf ontwikkelt op dit vlak is te kijken of jouw acties gebaseerd zijn op liefde en compassie. Vraag je zelf altijd of hetgeen wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf en voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is voer het plan dan uit. Zoniet maak dan nieuwe betere plannen.


Naast deze beweging naar meer openheid van geest zul je ook een tegengestelde beweging bemerken. Mensen die het tegenovergestelde gedrag vertonen en geen verantwoordelijkheid daarvoor nemen en anderen de schuld geven. Aangezien dat deze mensen vaak nogal luidruchtig zijn kan het een uitdaging zijn voor jou om hier goed mee om te gaan. Het advies is om je hier niet te druk over te maken. Kijk of je je eigen weerstand kan accepteren richting dergelijke situaties en waak ervoor dat je niet het gedrag van de ander veroordeelt. Het eerste slachtoffer van je woede ben je namelijk zelf, dit is een universele natuurwet waar je niet omheen kan. 'Waartegen je je verzet blijft in stand’. Doe jezelf een plezier en laat het los, dit helpt jou en de ander.


Je gratis jaarhoroscoop 2022 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen.Daarom adviseert de waarzegger iedereen bewust aandacht te richten op:

  • Meer liefde & geduld richting jezelf en anderen. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!
  • Kijk voor de positieve intentie achter iemand’s gedrag dat je op het eerste gezicht niet begrijpt. Probeer de ander ECHT te begrijpen.
  • Ontwikkel je compassie voor alle wezens. Inclusief jezelf! Zorg goed voor jezelf om daarna goed te kunnen zorgen voor anderen.

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2021 nog specifieke adviezen voor jou sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Steenbok is. De Steenbok is het tiende sterrenbeeld en richt zich op consistentie en kwaliteit. De Steenbok horoscoop geeft aan dat integriteit belangrijk voor je is. Je vind het belangrijk om te doen wat je belooft. Zowel naar jezelf toe als naar anderen, dit vergroot het vertrouwen dat je hebt en uitstraalt.


Liefdeshoroscoop Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok geeft aan dat vertrouwen belangrijk voor je is. Dit staat in verbinding met de consistentie die jij nastreeft. Leer om jezelf te vertrouwen omdat dit je in staat stelt anderen ook te vertrouwen. Alle relaties bloeien op als je liefde vrij laat stromen. Begrijp dat als jij de liefde probeert te controleren, door bijvoorbeeld eisen te stellen naar de ander toe dat de liefde blokkeert. Controle is zwakte vermomd als kracht. Je jaarhoroscoop 2022 adviseert je om je te richten op de vrije stroom van liefde. Geniet van het ontwikkelen van een liefdevol hart.


Carriere horoscoop Steenbok

Het Steenbok sterrenbeeld staat voor een professionele benadering van je werk. Een Steenbok zal goede analyses uitvoeren die zorgen voor interessant werk. Hierdoor is de Steenbok vaak een gewaardeerde collega en wordt gezien als iemand die je goed kan vertrouwen. Alhoewel je niet alle taken binnen je werk leuk vindt je het wel belangrijk om je werk goed af te leveren. Richt je op gelijkmoedigheid van je geest in welke situatie je ook terecht komt. Behoud je rust en kalmte en observeer wat je voelt zoals het zich aandient, hierdoor verdwijnt het vanzelf weer. Je Chinese carrière horoscoop 2021 adviseert je om je niet mee te laten slepen in je verlangen of afkeer van een situatie.


Gezondheidshoroscoop Steenbok

De steenbok houdt van traditie en structuur. Dit kan je mooi in je voordeel gebruiken als het aankomt op het behalen van je gezondheidsdoelstellingen in 2022. Dit jaar staat namelijk voor balans en een goede mix tussen voeding, port en geestelijke rust. Wees creatief en laat angst je niet beperken in je keuzes.


Homepage Terug naar de horoscoop pagina