ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Horoscoop 2022 - waterman

Beoordeling
horoscoop-2022: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Waterman horoscoop 2022

Generieke horoscoop 2022

De gratis jaarhoroscoop 2020 van de waarzegger adviseerde je om je te richten op je spirituele ontwikkeling. Om je uitdagingen met vertrouwen tegemoet te gaan en te begrijpen dat uitdagingen en tegenslagen er voor je zijn om jezelf beter te leren kennen. De waarzegger hoopt dat je hierin bent geslaagd en reikt je nieuwe wegwijzers aan gebaseerd op je geboortedatum. Maak gebruik van je intuïtieve wijsheid die verscholen ligt in je horoscoop 2020.


Over het algemeen zal 2022 dynamischer zijn dan et turbulente 2022. Je zult bemerken dat meer mensen open staan voor spirituele ontwikkeling. Deze mensen zullen zichzelf beter begrijpen en daarom de verantwoordelijkheid voor hun acties nemen waardoor er een positieve verandering in de wereld mogelijk is. Een goede maatstaf om te zien of je jezelf ontwikkelt op dit vlak is te kijken of jouw acties gebaseerd zijn op liefde en compassie. Vraag je zelf altijd of hetgeen wat je wilt gaan doen goed is voor jezelf en voor anderen. Als het antwoord op beide vragen ja is voer het plan dan uit. Zoniet maak dan nieuwe betere plannen.


Naast deze beweging naar meer openheid van geest zul je ook een tegengestelde beweging bemerken. Mensen die het tegenovergestelde gedrag vertonen en geen verantwoordelijkheid daarvoor nemen en anderen de schuld geven. Aangezien dat deze mensen vaak nogal luidruchtig zijn kan het een uitdaging zijn voor jou om hier goed mee om te gaan. Het advies is om je hier niet te druk over te maken. Kijk of je je eigen weerstand kan accepteren richting dergelijke situaties en waak ervoor dat je niet het gedrag van de ander veroordeelt. Het eerste slachtoffer van je woede ben je namelijk zelf, dit is een universele natuurwet waar je niet omheen kan. 'Waartegen je je verzet blijft in stand’. Doe jezelf een plezier en laat het los, dit helpt jou en de ander.


Je gratis jaarhoroscoop 2022 geeft aan dat deze algehele toename van (spiritueel) bewustzijn positieve effecten zal hebben op het leven. Als iedereen kleine positieve stappen in de juiste richting maakt kan dat op den duur tot grote veranderingen voor de wereld teweeg brengen.Daarom adviseert de waarzegger iedereen bewust aandacht te richten op:

  • Meer liefde & geduld richting jezelf en anderen. Geniet van het geluk van anderen! Neem actief deel aan liefdadigheid en help anderen waar mogelijk!
  • Kijk voor de positieve intentie achter iemand’s gedrag dat je op het eerste gezicht niet begrijpt. Probeer de ander ECHT te begrijpen.
  • Ontwikkel je compassie voor alle wezens. Inclusief jezelf! Zorg goed voor jezelf om daarna goed te kunnen zorgen voor anderen.

Naast deze generieke adviezen voor het jaar geeft je gratis jaarhoroscoop 2021 nog specifieke adviezen voor jou sterrenbeeld om een meer gebalanceerde en gelukkige toekomst te bereken:Je geboortedatum geeft aan dat je sterrenbeeld Waterman is. Waterman is het elfde sterrenbeeld en staat voor genieten van het leven. De Waterman horoscoop geeft aan dat je dienstbaar bent voor de gehele mensheid en gulheid waardeert. Je jaarhoroscoop 2020 adviseert je om deze prachtige eigenschappen in te zetten voor liefdadigheid in 2020.


Liefdeshoroscoop Waterman

Het sterrenbeeld Waterman staat voor gepassioneerde geliefden. Je bent in staat om je partner een gevoel van er toe doen te geven. Let er echter wel op dat jaloezie niet de overhand neemt op het moment dat jezelf niet zo lekker in je vel zit. Als je bij jezelf merkt dat je weinig vertrouwen naar iemand hebt moet je dat gevoel niet onderdrukken, maar er ook niet op reageren. Probeer enkel naar dit gevoel te kijken. Door rustig dit gevoel te observeren zal inzicht ontstaan hoe jij het beste met deze situatie kan omgaan. Probeer dit vanuit stilte te doen. Het begrijpen van de ander begint met het begrijpen van jezelf.


Carriere horoscoop Waterman

Het Waterman sterrenbeeld geeft aan dat je graag betekenisvol werk verricht. Aangezien de Waterman vaak bekend staat als een goede denker kan hij of zij goed beide kanten van een situatie begrijpen. Om die reden zullen mensen vaak het advies inwinnen bij de Waterman. Je carrière horoscoop 2021 adviseert je om je te richten op het nog beter begrijpen van je omgeving. Neem de tijd om te observeren wat er gebeurd en neem beslissingen die het groter geheel dienen.


Gezondheidshoroscoop Waterman

De Waterman is erg gericht op genieten van de dingen in het leven en dit heeft over het algemeen een positieve impact op de gezondheid van een mens. Wees toegewijd aan de doelstellingen die je wilt bereiken in 2021. Dit kan zijn op het gebied van sport, gezondheid, slaap of geestelijke activiteiten zoals mindfulness of een mix van deze activiteiten zoals yoga. Stel doelen en geniet ervan om ze te behalen. Hierdoor maximaliseer je de resultaten van je gezondheidshoroscoop in 2021!


Homepage Terug naar de horoscoop pagina