Horoscoop betekenis | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Horoscoop betekenis | Waarzegging.nl


Horoscoop betekenis

Horscopische astrologie is een vorm van astrologie die de horoscoop gebruikt om betekenis te geven aan gebeurtenissen. Hier legt de waarzegger uit wat de betekenis is van horoscoop en de sterrenbeelden.


Betekenis van horoscoop


Het woord horoscoop betekent 'observator van het uur' in het Grieks. De horoscoop is een map van het universum op een specifieke locatie en op een specifiek moment in tijd. Het wordt gebruikt om gebeurtenissen te voorspellen op de aanname dat er een relatie bestaat tussen astronomische en menselijke (aardse) gebeurtenissen. Veel culturen in de geschiedenis hebben astrologie bestudeerd en op basis daarvan horoscoop systemen ontwikkeld. De westerse horoscoop voorspelt de toekomst gebaseerd op de posities van de planeten en sterren en verklaart persoonlijkheidseigenschappen op basis van geboortehoroscoop.


Betekenis van sterrenbeeld


De sterrenbeelden worden toegewezen op basis van de geboortehoroscoop van de persoon. De sterrenbeelden, ook bekend als 'cirkel van dieren' of dierenriem, naar het Griekse woord 'Zodiac', is een hemels coördinatie systeem. Het heeft 12 delen van 30 graden die allemaal worden vertegenwoordigd door een sterrenbeeld beginnende met de Ram op 0 graden. Hieronder vind je de persoonlijkheidskenmerken van de verschillende sterrenbeelden
Terug naar horoscoop Terug naar de hoofdpagina

Ram
Stier
Tweeling
Kreeft
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen