I Tjing Hexagram | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

I Tjing Hexagram | Waarzegging.nl

I Tjing betekenis

De interpretatie van de I Tjing is belangrijk omdat het een wegwijzer is voor je toekomst. De waarzegger legt je uit hoe je je voordeel doet met de I Tjing en het boek der veranderingen. Hoe beter je de I Tjing begrijpt hoe meer je hebt aan de resultaten van het orakel!

Aub, like ons op (i-tjing-betekenis: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Betekenis I Tjing hexagrammen

I Tjing Hexagram 13: I Ching Hexagram 13: T'ung Jên - Verbinding der mensen


T'ung Jên - Verbinding der mensen staat voor heldere (innerlijke) visie en kracht in de uiterlijke wereld. De verbinding is gebaseerd op vrede en is mogelijk doordat de innerlijke rust zich manifesteert in de uiterlijke wereld. Gezonde relaties zijn gebaseerd op juiste principes die van binnenuit komen.


I Tjing interpretatie / Het Oordeel

Als je deze I Tjing hexagram hebt gegooid met het orakel dan betekent dat: bescheidenheid, openheid, vertrouwen en mildheid moeten worden beoefend om mensen dichter bijelkaar te brengen.


Elk aspect van een relatie dient eerlijk en open te zijn en ook als zodoende te worden geïnterpreteerd. Dit betekent geen verborgen agenda's of gereserveerde gedachten over anderen.


Betekenis van de I Tjing lijnen

Een I Tjing hexagram bestaat uit zes lijnen. Als deze lijnen veranderend zijn dan dien je deze mee te nemen in je I Tjing advies.


De onderste I Tjing lijn staat voor de realiteit, dat wat is. De tweede lijn staat voor verbinding met anderen. Oorzak en gevolg, hoe reageer jij?

De derde lijn richt zich op emoties en hoe daar mee om te gaan. De vierde lijn is gerelateerd aan het maken van keuzes om zo op het juiste pad te blijven. De vijfde lijn vertegenwoordigt het organiserende aspect van de dingen.

Het gaat over leiderschap, het opvolgen van idealen en het maken van plannen. De I Tjing bovenste lijn heeft te maken met spiritualiteit. Het geloof, de tao en meer.


Eerste lijn - I Tjing uitleg

Basisprincipes van verbinding moeten beschikbaar zijn voor iedereen. Geheime agenda's brengen ongeluk.


Tweede lijn - I Tjing uitleg

Anderen buiten sluiten of jezelf anders presenteren dan je bent leidt tot ongeluk. Zorg dat echte verbinding en waarheid in al je relaties belangrijk zijn.


Derde lijn - I Tjing uitleg

Verbinding wordt geblokkeerd door tegenovergestelde interesses. Gebrek aan vertrouwen verslechtert de situatie. Hoe langer dit duurt hoe moeilijker het is de verbinding te herstellen.


Vierde lijn - I Tjing uitleg

Er is nog steeds een disbalans dat echte verbinding in de weg staat. Tegelijkertijd zijn er intenties aanwezig die de zaken positief kunnen veranderen. Deze oplossing moet door beide partijen worden geaccepteerd.


Vijfde lijn - I Tjing uitleg

Hoewel het in de uiterlijke wereld nog lijkt alsof de twee partijen nog gescheiden zijn, zijn deze innerlijk al reeds verbonden. Het duurt nog even voordat dit voor de buitenwereld zichtbaar is.


Zesde lijn - I Tjing uitleg

Bepaalde twijfels bestaan waardoor echte verbinding wordt tegen gehouden. Geen schuld, observeer wat er is en accepteer dat de twijfel er momenteel is.


Het I Tjing hexagram bestaat uit twee trigrammen. Boven Ch'ien - Hemel en beneden Li - Vuur


Meer hexagrammen Trigrammen Terug naar I Tjing Terug naar de hoofdpagina