I Tjing Hexagram | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

I Tjing Hexagram | Waarzegging.nl

I Tjing betekenis

De interpretatie van de I Tjing is belangrijk omdat het een wegwijzer is voor je toekomst. De waarzegger legt je uit hoe je je voordeel doet met de I Tjing en het boek der veranderingen. Hoe beter je de I Tjing begrijpt hoe meer je hebt aan de resultaten van het orakel!

Aub, like ons op (i-tjing-betekenis: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Betekenis I Tjing hexagrammen

I Tjing Hexagram 19: Lin -


Lin - de Toenadering heeft verschillende interpretaties. Een bekende is 'geweldig worden'. Dit betekent de toenadering van positieve invloeden. Dit zal echter enkel gebeuren als iemand loyaal blijft aan zijn eigen innerlijke waarheid welke gebaseerd is op juiste principes.


I Tjing interpretatie / Het Oordeel

Als je deze I Tjing hexagram hebt gegooid met het orakel dan betekent dat: een tijd van vreugde en positieve groei nadert. Geluk is zeker als je volhard in wat je wilt bereiken en het meeste van de situatie probeert te maken.


Onthoud dat alles in het leven cyclisch is. Goede tijden komen en gaan. Om goed om te kunnen gaan met het verval van het goede dien je het op tijd te zien aankomen en het volledig te accepteren.


Betekenis van de I Tjing lijnen

Een I Tjing hexagram bestaat uit zes lijnen. Als deze lijnen veranderend zijn dan dien je deze mee te nemen in je I Tjing advies.


De onderste I Tjing lijn staat voor de realiteit, dat wat is. De tweede lijn staat voor verbinding met anderen. Oorzak en gevolg, hoe reageer jij?

De derde lijn richt zich op emoties en hoe daar mee om te gaan. De vierde lijn is gerelateerd aan het maken van keuzes om zo op het juiste pad te blijven. De vijfde lijn vertegenwoordigt het organiserende aspect van de dingen.

Het gaat over leiderschap, het opvolgen van idealen en het maken van plannen. De I Tjing bovenste lijn heeft te maken met spiritualiteit. Het geloof, de tao en meer.


Eerste lijn - I Tjing uitleg

Focus op dat gene wat goed is vanaf het begin om zo te zorgen dat het resultaat van de goede tijd die nadert zo groot mogelijk zal zijn.


Tweede lijn - I Tjing uitleg

Een bewust persoon die helder ziet zal geluk oogsten. Accepteer dat alles tijdelijk is en onderhevig aan verandering.


Derde lijn - I Tjing uitleg

Wees bewust van onbewuste patronen als alles goed lijkt te gaan. In onbewustzijn schuilt potentieel gevaar.


Vierde lijn - I Tjing uitleg

Sta altijd open voor anderen, onafhankelijk van hun sociale status. Openheid leidt tot groter succes en geluk.


Vijfde lijn - I Tjing uitleg

Echte wijsheid heeft een aantrekkingskracht op anderen. Degene die handelt op basis van egoïsme zal op zijn best succes op korte termijn bereiken.


Zesde lijn - I Tjing uitleg

Een verlicht persoon die terugkeert en toenadering zoekt bij anderen zal grote vooruitgang boeken. Leid anderen als jezelf wordt geleid door echte, juiste innerlijke waarheid.


Het I Tjing hexagram bestaat uit twee trigrammen. Boven K'un - Aarde en onder Tui - Meer.


Meer hexagrammen Trigrammen Terug naar I Tjing Terug naar de hoofdpagina