I Tjing Hexagram | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

I Tjing Hexagram | Waarzegging.nl

I Tjing betekenis

De interpretatie van de I Tjing is belangrijk omdat het een wegwijzer is voor je toekomst. De waarzegger legt je uit hoe je je voordeel doet met de I Tjing en het boek der veranderingen. Hoe beter je de I Tjing begrijpt hoe meer je hebt aan de resultaten van het orakel!

Aub, like ons op (i-tjing-betekenis: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Betekenis I Tjing hexagrammen

I Tjing Hexagram 43: Kuai - Doorbraak


Kuai - Doorbraak staat voor een doorbraak na een periode dat inferieure elementen zich hebben opgestapeld. Toegepast op menselijke relaties betekent dit het einde van de invloed van inferieure mensen.


I Tjing interpretatie / Het Oordeel

Als je deze I Tjing hexagram hebt gegooid met het orakel dan betekent dat: je moet je richten op resoluut zijn om de doorbraak tot een gelukkig einde te brengen. Dit betekent duidelijk handelen op basis van juiste principes en je daaraan houden. Voer een constante druk uit om de voordelen van de doorbraak te oogsten.


Focus op de Doorbraak en niet op de inferieure invloeden die je hiervan weerhouden. Als we blijven stoeien met deze invloeden dan blijven ze bestaan. Geluk is beschikbaar voor de mensen die gebruik maken van de mogelijkheid die wordt gepresenteerd door de Doorbraak.


Betekenis van de I Tjing lijnen

Een I Tjing hexagram bestaat uit zes lijnen. Als deze lijnen veranderend zijn dan dien je deze mee te nemen in je I Tjing advies.


De onderste I Tjing lijn staat voor de realiteit, dat wat is. De tweede lijn staat voor verbinding met anderen. Oorzak en gevolg, hoe reageer jij?

De derde lijn richt zich op emoties en hoe daar mee om te gaan. De vierde lijn is gerelateerd aan het maken van keuzes om zo op het juiste pad te blijven. De vijfde lijn vertegenwoordigt het organiserende aspect van de dingen.

Het gaat over leiderschap, het opvolgen van idealen en het maken van plannen. De I Tjing bovenste lijn heeft te maken met spiritualiteit. Het geloof, de tao en meer.


Eerste lijn - I Tjing uitleg

Een goede start is het halve werk. Alhoewel het in het begin moeilijk kan lijken blijf volhouden. Volg je eigen pad, op je eigen tempo.


Tweede lijn - I Tjing uitleg

Wees voorbereid. Vastberadenheid is belangrijk. Oefen om bewust in het NU te leven, dit brengt geluk.


Derde lijn - I Tjing uitleg

De situatie vraagt om actie omdat de externe wereld actie van je verlangt. Let erop dat zaken zich anders kunnen voordoen dan dat ze initieel lijken. Wees heel alert en maak je besluit op basis van je eigen, juiste principes.


Vierde lijn - I Tjing uitleg

Je ego is erg aanwezig wat leidt tot rusteloosheid. Je voelt een druk om vooruitgang te boeken, maar er zijn hindernissen aanwezig. Doe het rustig aan, laat je ego los.


Vijfde lijn - I Tjing uitleg

Vastberadenheid is noodzakelijk als je de slechte invloeden wilt overwinnen. Net zoals onkruid groeien slechte invloeden snel terug.


Zesde lijn - I Tjing uitleg

Wellicht lijkt het dat de zaak ik al is gewonnen, maar dat hoeft nog niet zo te zijn. Het gevaar schuilt in het feit dat alles zo makkelijk lijkt. Blijf loyaal aan je innerlijke waarheid.


Het I Tjing hexagram bestaat uit twee trigrammen. Boven Tui - Meer en onder Ch'ien - Hemel.


Meer hexagrammen Trigrammen Terug naar I Tjing Terug naar de hoofdpagina