I Tjing Hexagram | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

I Tjing Hexagram | Waarzegging.nl

I Tjing betekenis

De interpretatie van de I Tjing is belangrijk omdat het een wegwijzer is voor je toekomst. De waarzegger legt je uit hoe je je voordeel doet met de I Tjing en het boek der veranderingen. Hoe beter je de I Tjing begrijpt hoe meer je hebt aan de resultaten van het orakel!

Aub, like ons op (i-tjing-betekenis: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Betekenis I Tjing hexagrammen

I Tjing Hexagram 53: Chien - Ontwikkeling


Chien - Ontwikkeling duidt op stapsgewijze ontwikkeling. Degene die zich richten om hun goede intenties in de uiterlijke wereld tot uiting te laten komen zullen geluk ontvangen. Stapsgewijs en met een juiste focus zullen prachtige zaken ontstaan.


I Tjing interpretatie / Het Oordeel

Als je deze I Tjing hexagram hebt gegooid met het orakel dan betekent dat: richt je op langdurige toewijding. Neem afstand van egoïstische neigingen zoals verlangen en lust. Iets nu direct willen hebben of bereiken leidt tot ongeluk.


Vastbeslotenheid is de sleutel aangezien stapsgewijze vooruitgang enkel werkt als iemand gedisciplineerd te werk gaat. Zonder vastbeslotenheid is er geen focus en zal er niks gebeuren.


Betekenis van de I Tjing lijnen

Een I Tjing hexagram bestaat uit zes lijnen. Als deze lijnen veranderend zijn dan dien je deze mee te nemen in je I Tjing advies.


De onderste I Tjing lijn staat voor de realiteit, dat wat is. De tweede lijn staat voor verbinding met anderen. Oorzak en gevolg, hoe reageer jij?

De derde lijn richt zich op emoties en hoe daar mee om te gaan. De vierde lijn is gerelateerd aan het maken van keuzes om zo op het juiste pad te blijven. De vijfde lijn vertegenwoordigt het organiserende aspect van de dingen.

Het gaat over leiderschap, het opvolgen van idealen en het maken van plannen. De I Tjing bovenste lijn heeft te maken met spiritualiteit. Het geloof, de tao en meer.


Eerste lijn - I Tjing uitleg

Rusteloosheid is een fase die hoort bij verandering. Accepteer deze tijdelijke invloeden en houd het hogere doel in gedachten.


Tweede lijn - I Tjing uitleg

Het hoogst bereikbare is dat te delen waar jij voordeel van hebt. Zorg dat je in het belang van iedereen handelt en zoek naar mogelijkheden om iedereen te dienen.


Derde lijn - I Tjing uitleg

Ongeluk is het resultaat van impulsieve acties.


Vierde lijn - I Tjing uitleg

Als je jezelf in een ongepaste situatie bevindt wees dan creatief. Het is onderdeel van je ontwikkeling, leer hiervan.


Vijfde lijn - I Tjing uitleg

Gedurende je stapsgewijze vooruitgang zullen anderen je mogelijkerwijs verkeerd begrijpen. Wees geduldig met deze situatie, aangezien deze over zal waaien. Uiteindelijk geluk.


Zesde lijn - I Tjing uitleg

Blijf loyaal aan alles wat juist is. Volg je eigen juiste principes en de 'flow of life' zal je bedoelingen ondersteunen.


Het I Tjing hexagram bestaat uit twee trigrammen. Boven is Sun - Wind en onder is Kên - Berg.


Meer hexagrammen Trigrammen Terug naar I Tjing Terug naar de hoofdpagina