I Tjing Hexagram | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

I Tjing Hexagram | Waarzegging.nl

I Tjing betekenis

De interpretatie van de I Tjing is belangrijk omdat het een wegwijzer is voor je toekomst. De waarzegger legt je uit hoe je je voordeel doet met de I Tjing en het boek der veranderingen. Hoe beter je de I Tjing begrijpt hoe meer je hebt aan de resultaten van het orakel!

Aub, like ons op (i-tjing-betekenis: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Betekenis I Tjing hexagrammen

I Tjing Hexagram 59: Huan - de Oplossing


Huan - de Oplossing staat voor oplossing door verval. Alles is onderhevig aan verandering, het volgt de cyclus van het leven: creatie, behoud en verval.


I Tjing interpretatie / Het Oordeel

Als je deze I Tjing hexagram hebt gegooid met het orakel dan betekent dat: richt je op het verval van slechte invloeden zoals niet functioneel gedrag.


Iemands houding wordt rigide en onbuigzaam als deze wordt beïnvloed door slechte invloeden zoals angst, lust en rusteloosheid. Deze elementen blokkeren de vloeiende beweging van het leven. Richt je op het verval van deze slechte invloeden om zo de kracht van het goede, het creatieve, je innerlijke bron tot uiting te brengen.


Betekenis van de I Tjing lijnen

Een I Tjing hexagram bestaat uit zes lijnen. Als deze lijnen veranderend zijn dan dien je deze mee te nemen in je I Tjing advies.


De onderste I Tjing lijn staat voor de realiteit, dat wat is. De tweede lijn staat voor verbinding met anderen. Oorzak en gevolg, hoe reageer jij?

De derde lijn richt zich op emoties en hoe daar mee om te gaan. De vierde lijn is gerelateerd aan het maken van keuzes om zo op het juiste pad te blijven. De vijfde lijn vertegenwoordigt het organiserende aspect van de dingen.

Het gaat over leiderschap, het opvolgen van idealen en het maken van plannen. De I Tjing bovenste lijn heeft te maken met spiritualiteit. Het geloof, de tao en meer.


Eerste lijn - I Tjing uitleg

Als het erop lijkt dat misverstanden of andere slechte invloeden ontstaan neem dan direct actie om deze op te lossen.


Tweede lijn - I Tjing uitleg

Alles komt van binnenuit. Als je enige weerstand voelt, keer dan naar binnen en los de oorzaak van de weerstand op. Zodra dit opgelost is zal geluk weer terugkomen.


Derde lijn - I Tjing uitleg

Je ego is de oorzaak van je problemen. Doorzie je hoe je ego werkt en ontvang het geluk dat je wilt.


Vierde lijn - I Tjing uitleg

Grote idealen vragen soms voor persoonlijke offers. De verlichte persoon maakt zijn weerstand ondergeschikt aan het hoger te bereiken doel. Geluk volgt.


Vijfde lijn - I Tjing uitleg

Een groots idee is noodzakelijk in tijden van crisis. Crisis betekent zowel gevaar als mogelijkheid.


Zesde lijn - I Tjing uitleg

Blijf trouw aan je innerlijke waarheid om ongeluk te vermijden. Richt je op bescheidenheid, vrede, acceptatie en liefde.


Het I Tjing hexagram bestaat uit twee trigrammen. Boven Sun Wind en onder K'an - Water.


Meer hexagrammen Trigrammen Terug naar I Tjing Terug naar de hoofdpagina