Maanteken astrologie

In Astrologie heeft het Maanteken een belangrijke rol in het omschrijven van iemands persoonlijkheid. De Maan astrologie symboliseert de onbewuste kant van onze persoonlijkheid. Het is onze innerlijke zelf; de persoon die we diep van binnen zijn. Onze gewoontes, reacties en instincten en de manier waarop we omgaan met onze emoties. Niet veel mensen zijn bekend met hun Maanteken aangezien in de Westerse Astrologie het Sterrenbeeld (Zonneteken) vaak gezien wordt als de enige manier om iemands persoonlijkheid te bepalen. Maar onze karakters zijn niet zo simpel als dat. Twee personen met hetzelfde Zonneteken kunnen compleet verschillende persoonlijkheden hebben.Het Maanteken is gekoppeld aan onze emotionele welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Het laat onze connectie met onze emoties en gevoelens zien. De Maan astro is het teken in Westerse Astrologie wat weergeeft wie we werkelijk zijn diep van binnen en waarom we dingen doen die we doen. Het is waar we onze comfort en vrede vinden maar ook waar we onze angst en woede vinden. Voor sommige mensen omschrijft het Maanteken hun persoonlijkheid beter dan het traditionele Sterrenbeeld (Zonneteken). Dit kan heel goed zijn aangezien het Maanteken zo nauw verwant is met je kern.Van Maan Astro wordt gezegd dat ze je instinct en intuïtie weergeven. Het is dus het deel van jou dat dingen doet en voelt zonder na te denken. Aangezien de gevoelens die je kan ervaren sterk kunnen zijn, hebben we de neiging om deze te verbergen voor anderen. Vaak alleen onze familie en naaste vrienden zijn bekend met deze gevoelens. Het vraagt moed om te verbinden met deze gevoelens en ze te delen met anderen. Je zult kwetsbaarheid moeten tonen op een diep niveau als je wilt opnemen voor je innerlijke zelf. Maar je zult zien dat wanneer je geoefend hebt met het verbinden met je Maanteken gevoelens, je meer kan leven volgens je ware zelf. Ontdek jouw Maanteken hier onder!


Maanteken calculator

Het berekenen van je Maanteken is iets moeilijker dan het bepalen van je Sterrenbeeld aangezien het afhankelijk is van je geboorteuur en geboorteplaats. Je kan hier een gratis Maanteken calculator vinden en bepaal jouw Maanteken. Hier onder zul je de omschrijving voor ieder Maanteken vinden.


Maanteken Calculator instructies

  • Vul je geboortedatum, tijd van geboorte en geboorteplaats en druk op VOLGENDE. Als je niet precies je geboortedatum weet gebruik 00.01 en 23.59 en lees beide van de Maanteken omschrijvingen.
  • Vind het gele Maanteken afbeelding in de diagram, blijf met je muis daar hangen en check in de linker bovenhoek welk sterrenbeeld jouw Maanteken is
  • Klik op het gerelateerd Sterrenbeeld onder het diagram om de gedetailleerde informatie over je Maanteken te lezen.
Ram
Stier
Tweeling
Kreeft
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen
Homepage Terug naar de horoscoop pagina