ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Maanteken astrologie

Beoordeling
maanteken-berekenen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Maanteken astrologie

In Astrologie heeft het Maanteken een belangrijke rol in het omschrijven van iemands persoonlijkheid. De Maan astrologie symboliseert de onbewuste kant van onze persoonlijkheid. Het is onze innerlijke zelf; de persoon die we diep van binnen zijn. Onze gewoontes, reacties en instincten en de manier waarop we omgaan met onze emoties. Niet veel mensen zijn bekend met hun Maanteken aangezien in de Westerse Astrologie het Sterrenbeeld (Zonneteken) vaak gezien wordt als de enige manier om iemands persoonlijkheid te bepalen. Maar onze karakters zijn niet zo simpel als dat. Twee personen met hetzelfde Zonneteken kunnen compleet verschillende persoonlijkheden hebben.


Het Maanteken is gekoppeld aan onze emotionele welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Het laat onze connectie met onze emoties en gevoelens zien. De Maan astro is het teken in Westerse Astrologie wat weergeeft wie we werkelijk zijn diep van binnen en waarom we dingen doen die we doen. Het is waar we onze comfort en vrede vinden maar ook waar we onze angst en woede vinden. Voor sommige mensen omschrijft het Maanteken hun persoonlijkheid beter dan het traditionele Sterrenbeeld (Zonneteken). Dit kan heel goed zijn aangezien het Maanteken zo nauw verwant is met je kern.


Van Maan Astro wordt gezegd dat ze je instinct en intuïtie weergeven. Het is dus het deel van jou dat dingen doet en voelt zonder na te denken. Aangezien de gevoelens die je kan ervaren sterk kunnen zijn, hebben we de neiging om deze te verbergen voor anderen. Vaak alleen onze familie en naaste vrienden zijn bekend met deze gevoelens. Het vraagt moed om te verbinden met deze gevoelens en ze te delen met anderen. Je zult kwetsbaarheid moeten tonen op een diep niveau als je wilt opnemen voor je innerlijke zelf. Maar je zult zien dat wanneer je geoefend hebt met het verbinden met je Maanteken gevoelens, je meer kan leven volgens je ware zelf. Ontdek jouw Maanteken hier onder!


Maanteken calculator

Het berekenen van je Maanteken is iets moeilijker dan het bepalen van je Sterrenbeeld aangezien het afhankelijk is van je geboorteuur en geboorteplaats. Je kan hier een gratis Maanteken calculator vinden en bepaal jouw Maanteken. Hier onder zul je de omschrijving voor ieder Maanteken vinden.


Maanteken Calculator instructies

  • Vul je geboortedatum, tijd van geboorte en geboorteplaats en druk op VOLGENDE. Als je niet precies je geboortedatum weet gebruik 00.01 en 23.59 en lees beide van de Maanteken omschrijvingen.
  • Vind het gele Maanteken afbeelding in de diagram, blijf met je muis daar hangen en check in de linker bovenhoek welk sterrenbeeld jouw Maanteken is
  • Klik op het gerelateerd Sterrenbeeld onder het diagram om de gedetailleerde informatie over je Maanteken te lezen.

Ram

Ram is het eerste sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 21 maart en 20 april. Ram energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Ram horoscoop.

Stier

Stier is het tweede sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 21 april en 20 mei. Stier energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Stier horoscoop.

Tweeling

Tweeling is het derde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 21 mei en 21 juni. Tweeling energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Tweeling horoscoop.

Kreeft

Kreeft is het vierde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 22 juni en 22 juli. Kreeft energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Kreeft horoscoop.

Leeuw

De Leeuw is het vijfde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 23 juli en 22 augustus. Leeuw energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Leeuw horoscoop.

Maagd

Maagd is het zesde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 23 augustus en 22 september. Maagd energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Maagd horoscoop.

Weegschaal

Weegschaal is het zevende sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 24 september en 23 oktober. Weegschaal energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Weegschaal horoscoop.

Schorpioen

Schorpioen is het achtste sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 23 oktober en 21 november. Schorpioen energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Schorpioen horoscoop.

Boogschutter

Boogschutter is het negende sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 22 november en 20 december. Boogschutter energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Boogschutter horoscoop.

Steenbok

De Steenbok is het tiende sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortedatum tussen 21 december en 19 januari. Steenbok energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld Steenbok legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Steenbok horoscoop.

Waterman

Waterman is het elfde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 20 januari en 18 februari. Waterman energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Waterman horoscoop.

Vissen

Vissen is het twaalfde sterrenbeeld en is gerelateerd aan een geboortehoroscoop tussen 19 februari en 20 maart. Vissen energie zal beschikbaar zijn in alle thema's van het leven zoals liefde, carrière en geld. Het sterrenbeeld legt karaktereigenschappen uit en geeft daarmee inzage in de toekomst. Laat de waarzegger meer uitleggen over de Vissen horoscoop.

Homepage Terug naar de horoscoop pagina