Maanteken astrologie - kreeft

Beoordeling
maanteken-berekenen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Kreeft Maanteken - Astrologie

Kreeft Maanteken

Mensen met Kreeft Maanteken zijn intuïtief en sensitief. Maan in Kreeft in Astrologie schijnt goed te verbinden met de gevoelens en stemmingen van anderen en is in staat om anderen te helpen in het vinden van een oplossing. Kreeft Maantekens zijn beschermend over degenen van wie ze houden. Ze zijn medelevend en bieden warmte.


Kreeft Maanteken zijn gesteld op diepe gesprekken over het leven, menselijk gedrag of gevoelens. Ze houden niet van oppervlakkigheid. Maan in Kreeft in Astrologie heeft een geweldig gevoel voor humor en is vaak geliefd voor hun gekke uitbarstingen. Kreeft Maantekens kunnen humeurig zijn wanneer ze niet kunnen beslissen welke weg te nemen.


Maan in Kreeft in Astrologie is loyaal en hecht zich snel aan mensen, dieren en dingen. het geeft hen een gevoel van zekerheid en het Kreeft Maanteken houdt ervan om het te verzorgen en te beschermen. Dit is waarom Kreeft Maantekens voor een langere tijd in het verdriet kunnen blijven hangen wanneer ze iemand of iets zijn verloren. Onthoudt, Kreeft Maanteken, dat verandering een deel van het leven is; soms winnen we, soms verliezen we. De schoonheid van het leven is deze verandering accepteren en er van te leren.
Homepage Terug naar de horoscoop pagina