Maanteken astrologie - ram

Beoordeling
maanteken-berekenen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Ram Maanteken - Astrologie

Ram Maanteken

Mensen met het Ram Maanteken hebben een hoog energie leven diep van binnen. Ze leven in het moment en houden er niet van om te wachten. Ram Maanteken is gepassioneerd aangezien dit een deel is van Vuurtekens. Zelfs als je Zonneteken een stiller teken is, zul je de energie van de Ram diep van binnen merken. Maan in Ram in Astrologie terminologie betekent dat je houdt van nieuwe dingen ontdekken. Je houdt ervan om risico’s te nemen en op avontuur te gaan, je voelt dat je jezelf beter leert kennen door dit te doen. Ram Maantekens houden van verandering en actie aangezien dit een manier is waar ze hun energie in kwijt kunnen.


Ram Maantekens zijn aan de andere kant ongeduldig en houden niet van mensen die graag dingen willen overdenken. Maan in Ram kan som zelf-gecentreerd worden en anderen om hem heen vergeten. Ze houden ervan om uitdagingen meteen aan te pakken. Dus als er een discussie of een probleem is kan je erop rekenen dat het Ram Maanteken het meteen probeert op te lossen.


Zo nu en dan zou het voordelig voor de Maan in Ram zijn om een stap terug te nemen en te beschouwen. Om te verbinden met hun ware zelf, te observeren wat er om hen heen gebeurd en om uit te vogelen of ze zich nog steeds op het juiste pad bevinden. Dankzij het hoge energielevel en impulsiviteit van het Ram Maanteken, nemen ze soms een weg die ze eigenlijk niet willen nemen. Maar omdat ze zo druk zijn en ze geen geduld hebben om stil te staan en te observeren wat ze aan het doen zijn, zijn ze niet bewust van dit. Van het oogpunt van Astrologie, kan Ram Maanteken leren van regelmatig oefenen met mindfulness en meditatie aangezien dit hen meer bewust zal maken van wat ze doen.
Homepage Terug naar de horoscoop pagina