Maanteken astrologie - stier

Beoordeling
maanteken-berekenen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Stier Maanteken - Astrologie

Stier Maanteken

Mensen met het Stier Maanteken zijn stabiele en betrouwbare mensen. Maan in Stier in Astrologie is medelevend en een loyale vriend. Wanneer ze eenmaal een doel hebben gesteld zijn ze vastbesloten deze te bereiken en ze zijn vaak succesvol dankzij de wilskracht die ze laten zien. Stier Maantekens zijn geworteld en hebben goed verstand. Hun vastheid stelt anderen op hun gemak en geeft een gevoel van zekerheid voor degene die dat nodig hebben.


Stier Maantekens zijn liefhebbende mensen die sterke en ferme relaties hebben met anderen. Ze zien het belang van familie en besteden veel tijd aan het behagen van de familieleden. Maan in Stier in Astrologie heeft een warm hart en kan romantisch zijn. Aangezien een thuis en vastheid zo belangrijk is voor het Stier Maantekens gevoel van zekerheid, kunnen ze misschien moeilijk begrijpen waarom andere mensen ervan houden om te veranderen en zich persoonlijk te ontwikkelen. Het beangstigd hen aangezien ze het gevoel hebben dat ze hun gevoel voor zekerheid en controle kwijtraken.


Maan in Stier in Astrologie is risico ontwijkend en heeft de neiging om een gevoel van zekerheid in relaties en ook materiële dingen zoals een mooi huis, auto of kleren te vinden. Onthoudt dat verandering niet de vijand is. Verandering is zelf een deel van het leven aangezien alles om ons heen constant veranderd. Verandering brengt wijsheid met zich mee, aangezien je leert door nieuwe ervaringen. Probeer verandering te omarmen, Stier Maanteken. En onthoudt dat ook een kleine verandering een enorme positieve impact kan maken. Het hoeft niet zo groot te zijn als je denkt.
Homepage Terug naar de horoscoop pagina