Maanteken astrologie - tweeling

Beoordeling
maanteken-berekenen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Tweeling Maanteken - Astrologie

Tweeling Maanteken

Mensen met een Tweeling Maanteken zijn charmant, spraakzaam en houden ervan om assertieve reacties te geven. Maan in Tweeling in Astrologie is sensitief voor externe stimuli. Ze houden van socializen aangezien het hen energie geeft en het voedt hun nieuwsgierigheid. Tweeling Maantekens zijn vaak handig met woorden. Ze zijn bezige bijen aangezien ze ervan houden om meerdere projecten op hetzelfde moment aan te pakken en krijgen een hoop werk gedaan.


Tweeling Maantekens zijn spraakzaam en vinden dat je met woorden bijna alles kunt oplossen. Ze houden ervan om te praten over nieuwe ideeën en inspireren anderen met hun heldere manier van zichzelf uiten. Maan in Tweeling in Astrologie kan besluiteloos zijn en kan vast komen te zitten in het enkel praten over een probleem zonder er naar te handelen. Tweeling Maantekens hebben de neiging om geïrriteerd te worden door dit.


Maan in Tweeling in Astrologie is sensitief naar de buitenwereld en kan daardoor rusteloos zijn. Nervositeit en piekeren zijn algemene eigenschappen van Tweeling Maantekens. Mensen met dit Maanteken kunnen besef kweken; besef over de externe omgeving en de manier waarop dit effect heeft op hun eigen gedrag. En besef over hun innerlijke wereld en de gevoelens die ze ervaren.
Homepage Terug naar de horoscoop pagina