Maanteken astrologie - waterman

Beoordeling
maanteken-berekenen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Waterman Maanteken - Astrologie

Waterman Maanteken

Mensen met het Waterman Maanteken zijn vaak geïnteresseerd in menselijke groei. Ze zijn geweldige observeerders en houden ervan om het gedrag van anderen te analyseren. Maan in Waterman tijdens de geboorte betekent volgens Astrologie dat deze mensen vrijgevig, vriendelijk en menslievend zijn. Waterman Maantekens zijn vaak onafhankelijk en kunnen het gevoel hebben dat ze anders zijn dan alle andere sterrenbeelden. Dit gevoel van verschillend zijn kan zelfs overdreven worden door hun uniekheid uit te drukken in de manier waarop ze zich kleden en presenteren. Waterman Maantekens kunnen zich soms eenzaam voelen aangezien ze vaak niet begrepen worden.


Vaak zijn Waterman Maanteken stil en soms zelfs verlegen. Wanneer ze in een slechte bui zijn hebben ze de neiging om in zichzelf te keren en anderen de impressie te geven dat het hen allemaal niks uit maakt. Ook Waterman Maantekens kunnen onvoorspelbaar worden aangezien ze behoorlijk open zijn voor alle impulsen om hen heen.


Maan in Waterman in Astrologie is een deel van het Luchtteken wat betekent dat deze mensen meer in hun hoofd zijn dan in hun hart. Waterman is vaak trots op het feit dat ze niet geleid worden door negatieve emoties zoals angst of woede. Ze lijken losgekoppeld te zijn van deze emoties. Wat het Waterman Maantaken niet merkt is dat ze vaak losgekoppeld worden van anderen aangezien deze Maantekens wel willen praten over deze gevoelens. Waterman Maantekens moeten proberen om wat kwetsbaarheid te tonen en moet te hebben om het belang van emoties en gevoelens te erkennen.
Homepage Terug naar de horoscoop pagina