Horoscoop Elementen - boogschutter

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Vuurteken - Boogschutter Element

Boogschutter - Vuurteken

Van de Vuurtekens, is het Boogschutter element het sterrenbeeld waarin het Vuur element sterk is. Het Boogschutter element staat bekend om z’n nieuwsgierigheid naar nieuwe ervaringen. Dit vuurteken houdt ervan om te reizen en nieuwe culturen, gewoontes en geloven te ontdekken. Door dit ontdekt hij wie hij is. Het Boogschutter element is avontuurlijk en moedig. Deze vuurtekens lijken alles van de positieve kant te bekijken. Dit vuurteken is verveeld met routine en kan niet goed omgaan met kleine details. Ze zijn meer bezorgd over het grote geheel en daardoor houden ze van filosofie en spirituele literatuur. Het Boogschutter element is enthousiast en houdt van humor. Soms heeft dit vuurteken de neiging om te vergeten dat niet iedereen alles van dezelfde optimistische kant te bekijken. Boogschutter elementen moeten geduld oefenen en medeleven naar anderen, om meer voldoening in hun leven te krijgen.

Vuurtekens - Ram, Leeuw en Boogschutter

Vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Vuurtekens zijn gepassioneerd, impulsief en hebben een hoop energie. Ze kunnen onvoorspelbaar en temperamentvol zijn: een kleine vlam kan plotseling exploderen tot een groot vuur. Deze sterrenbeeld hebben allemaal gemeen dat ze moedig zijn.


Vuurtekens houden ervan om risico’s te nemen en zijn niet bang om nieuwe dingen mee te maken. Ze zijn vermakelijk en heel enthousiast, dat maakt hen tot geweldige mensen om om je heen te hebben. Vuur sterrenbeelden hebben de neiging om behoorlijk zelf-gecentreerd te zijn; ze houden er van om aandacht te krijgen en soms vergeten ze dat er ook anderen zijn. Vuurtekens kunnen gevoelens van andere soms negeren omdat ze te veel gefocust zijn op hun eigen behoeftes. Zo nu en dan zou het helpen als de Vuursterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter een stapje (of twee) terug zouden doen, om te luisteren en te observeren. Anderen kunnen je misschien verrassen en je zult ontdekken dat je daadwerkelijk veel van hen kan leren.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina