Horoscoop Elementen - kreeft

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Waterteken - Kreeft element

Kreeft - Waterteken

Van de watertekens, is het Kreeft element het sterrenbeeld waarin het water element het meest kalm is. Kreeften zijn oprecht geïnteresseerd in anderen en kunnen geweldig zijn in verzorgen. Kreeft elementen zijn het meest betrokken bij familie, hun thuis en hun kinderen. Ze zijn behoorlijk goed in instinctief weten wat de juiste keuze is voor dat moment. Kreeft elementen kunnen kwetsbaar en sensitief zijn. Dit waterteken wordt geleid door emoties en kan soms irrationeel zijn. De valkuil voor Kreeft watertekens is dat hun zelfverzekerdheid (of hun gevoel van waarde) afhangt van hoe anderen hun zorg waarnemen. Ze vinden het een soort van leuk wanneer anderen afhankelijk van hen zijn, want dan voelen zij zich nuttig. Je horoscoop adviseert je om te onthouden, Kreeft, dat iets geen cadeau is wanneer je iets terug verwacht. Probeer om te geven met een open hart en je zult zien dat het water weer zal stromen.

Watertekens - Kreeft, Schorpioen en Vissen

Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Watertekens staan voor verbinding, relaties en gevoelens. Deze sterrenbeelden brengen hun gevoel en intuïtie in verband. Ze zullen nooit een enkel rationele beslissingen maken. Watertekens worden aangedreven door een diep gevoel van doel en verbinden met anderen door diepgaande en betekenisvolle gesprekken.


Mensen met het Water element in hun horoscoop zijn sensitief. Sensitief in de zin van dat zij behoorlijk precies kunnen voelen wanneer iemand iets dwars zit. Ze begrijpen hun gevoelens en kunnen anderen helpen door het geven van nuttig advies. Maar Watertekens zijn ook sensitief in de zin van dat ze feedback persoonlijk nemen. Ze worden makkelijk gekwetst. Om te voorkomen dat ze worden gekwetst, hebben ze de neiging om niet zoveel over hun eigen gevoelens te praten. Ze zijn kwetsbaar wanneer ze dat wel doen. Voor de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen met het Water element is dit een terugkerend onderwerp en ze zullen hieraan moeten werken.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina