Horoscoop Elementen | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Horoscoop Elementen | Waarzegging.nl

Horoscoop Elementen

Jouw Horoscoop Element is gebaseerd op je sterrenbeeld. Ontdek meer over jouw horoscoop element: Vuurteken, Waterteken, Aardeteken of luchtteken.

Verlang je te weten wat jouw Horoscoop Element is? Selecteer je sterrenbeeld en verkrijg je Horoscoop Element voorspelling gratis!Aub, like ons op (sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Vuurteken - Leeuw Element

Leeuw - Vuurteken

Van de Vuurtekens, is het Leeuw element het sterrenbeeld waarin het Vuurelement van moed en ego het sterkste is. Leeuw elementen zijn mensen die ervan houden om in het middelpunt van de aandacht te staan. Leeuw vuurtekens zijn trotse mensen en houden ervan om te schitteren. Leeuw elementen zijn ook behoorlijk vrijgevig en houden ervan om te delen. Of het nu een compliment is of iets tastbaars, de Leeuw denkt dat het leuker is om dingen te delen dan om ze voor zichzelf te houden. Leeuw elementen zijn vaak vermakelijk en zorgen gewoonlijk voor een hoop lol. Dit vuurteken krijgt z’n eigen gevoel van waardering door de aanbidding of goedkeuring van anderen. De uitdaging voor het Leeuw element is dat hij dit gevoel van waardering in zichzelf moet zien te vinden. Je kan niet afhankelijk zijn van anderen, Leeuw vuurteken, het echte geluk vind je in jezelf. Leeuw elementen kunnen zelf-gecentreerd worden en anderen vergeten. Herinner jezelf eraan om zo nu en dan te observeren wat er gaande is in plaats van meteen in een gesprek te duiken. Je kunt werkelijk veel van anderen leren.

 

Vuurtekens - Ram, Leeuw en Boogschutter

Vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Vuurtekens zijn gepassioneerd, impulsief en hebben een hoop energie. Ze kunnen onvoorspelbaar en temperamentvol zijn: een kleine vlam kan plotseling exploderen tot een groot vuur. Deze sterrenbeeld hebben allemaal gemeen dat ze moedig zijn.


Vuurtekens houden ervan om risico’s te nemen en zijn niet bang om nieuwe dingen mee te maken. Ze zijn vermakelijk en heel enthousiast, dat maakt hen tot geweldige mensen om om je heen te hebben. Vuur sterrenbeelden hebben de neiging om behoorlijk zelf-gecentreerd te zijn; ze houden er van om aandacht te krijgen en soms vergeten ze dat er ook anderen zijn. Vuurtekens kunnen gevoelens van andere soms negeren omdat ze te veel gefocust zijn op hun eigen behoeftes. Zo nu en dan zou het helpen als de Vuursterrenbeelden Ram, Leeuw en Boogschutter een stapje (of twee) terug zouden doen, om te luisteren en te observeren. Anderen kunnen je misschien verrassen en je zult ontdekken dat je daadwerkelijk veel van hen kan leren.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!