Horoscoop Elementen - maagd

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Aardeteken - Maagd Element

Maagd - Aardeteken

Van de Aardetekens, is het Maagd element het sterrenbeeld waarin het Aarde element van loyaliteit en gevoel van plicht het sterkste is. Het Maagd element wordt vaak gezien als de verzorger van alle sterrenbeelden. Het Maagd aardeteken heeft een oog voor detail en kan snel precieze analyses maken van de situatie. Maagd element zijn erg intellectueel en zijn vooral in hun hoofd. Ze streven naar perfectie en kunnen behoorlijk kritisch naar zichzelf zijn maar ook naar anderen kunnen ze kritisch zijn. Anderen kunnen het Maagd element waarnemen als muggenzifter en dat ze soms te veel gefocust kunnen zijn op dingen die fout gaan. Volgen hun horoscoop, is de uitdaging voor Maagden om te genieten van het proces in plaats van enkel te focussen op het doel, wat voor hen perfectie is. Maagd aardetekens zullen geweldig vervulling ervaring in het helpen van anderen.

Aardetekens - Stier, Maagd en Steenbok

Aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Aardetekens staan bekend voor vastberadenheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn erg gefocust op het bereiken van hun doelen en weten precies welke stappen moeten zetten om deze te bereiken. Aardetekens zijn letterlijk ‘down to earth’ en zijn de meest stabiele mensen van alle elementen.


Aarde mensen houden niet erg van verandering. Ze houden er niet van om risico’s te nemen aangezien ze daardoor voelen dat ze de situatie niet kunnen controleren alsmede hun eigen reacties op die situatie. Daarbovenop begrijpen Aardetekens niet waarom je dingen zou veranderen als ze al prima zijn zoals ze zijn. Stabiliteit en routine voelt voor hen het beste.


De Aarde sterrenbeelden zijn het meest materialistisch van de elementen aangezien het hen een gevoel van zekerheid geeft. Volgens hun horoscoop is hun levensuitdaging om zo nu en dan risico te nemen en iets te veranderen. Het geweldige feit van het leven is dat alles onzeker is en dat daardoor alles mogelijk is! Wanneer je nooit iets veranderd, zul je nooit iets meemaken dat misschien zelf beter voor je kan werken. Aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zullen merken dat het leven meer vervulling kan geven als je zo nu en dan veranderd.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina