Horoscoop Elementen | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Horoscoop Elementen | Waarzegging.nl

Horoscoop Elementen

Jouw Horoscoop Element is gebaseerd op je sterrenbeeld. Ontdek meer over jouw horoscoop element: Vuurteken, Waterteken, Aardeteken of luchtteken.

Verlang je te weten wat jouw Horoscoop Element is? Selecteer je sterrenbeeld en verkrijg je Horoscoop Element voorspelling gratis!Aub, like ons op (sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Waterteken - Schorpioen Element

Schorpioen - Waterteken

Van de watertekens, is het Schorpioen element het sterrenbeeld waarin het water element z’n volle kracht heeft. Schorpioen watertekens zijn gezegend met het vermogen om anderen werkelijk te zien. Ze voelen wat er gaande is en hoeven niet hard te werken om iemand te begrijpen. De water energie van een Schorpioen element is vaak verborgen aangezien Schorpioenen vaak een introverte kant hebben. Maar ze hebben een heleboel kracht om dingen in beweging te krijgen. Vele Schorpioen watertekens zijn geïnteresseerd in de spirituele wereld aangezien dit de weg is voor toekomstige ontwikkeling voor hen. Schorpioen elementen willen ‘the real thing’ wat betekent dat ze niet van oppervlakkige kletspraat houden. Ze willen diepgaande gesprekken, intimiteit en diepe intense connecties. Wanneer de water energie is gefixeerd, kan een Schorpioen element jaloers en haatdragend worden. Dit gebeurd omdat Schorpioenen de neiging hebben om dingen erg diep te voelen en ze makkelijk gekwetst kunnen zijn. Geef Schorpioenen ruimte, echte aandacht en intimiteit en je zult een vriend en een liefdespartner voor het leven hebben.

 

Watertekens - Kreeft, Schorpioen en Vissen

Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Watertekens staan voor verbinding, relaties en gevoelens. Deze sterrenbeelden brengen hun gevoel en intuïtie in verband. Ze zullen nooit een enkel rationele beslissingen maken. Watertekens worden aangedreven door een diep gevoel van doel en verbinden met anderen door diepgaande en betekenisvolle gesprekken.


Mensen met het Water element in hun horoscoop zijn sensitief. Sensitief in de zin van dat zij behoorlijk precies kunnen voelen wanneer iemand iets dwars zit. Ze begrijpen hun gevoelens en kunnen anderen helpen door het geven van nuttig advies. Maar Watertekens zijn ook sensitief in de zin van dat ze feedback persoonlijk nemen. Ze worden makkelijk gekwetst. Om te voorkomen dat ze worden gekwetst, hebben ze de neiging om niet zoveel over hun eigen gevoelens te praten. Ze zijn kwetsbaar wanneer ze dat wel doen. Voor de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen met het Water element is dit een terugkerend onderwerp en ze zullen hieraan moeten werken.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina Deel met vrienden op Facebook!