Horoscoop Elementen - steenbok

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Aardeteken - Steenbok element

Steenbok - Aardeteken

Van de Aardetekens, het Steenbok element is het sterrenbeeld in wie het Aarde element van autoriteit en verantwoordelijkheid het sterkste is. Steenbok elementen zijn gretig om dingen te bouwen of een stempel aan de wereld achter te laten als prestatie. Dit aardeteken zoekt erkenning en vindt dit door middel van z’n carrière en verkregen status. Steenbok elementen werken hard voor wat ze willen bereiken en hun toewijding is iets wat bewonderd wordt door anderen. Deze aardetekens zijn sensitief voor autoriteit en leven volgens de regels. Hun uitdaging is om te ontspannen en te genieten van het leven. Het harde werk van het Steenbok element loont bijna altijd en ze zijn vaak succesvol in wat ze doen. Maar dit aardeteken geniet niet altijd van dit succes aangezien ze alweer druk bezig zijn om een nieuw doel te vinden. Je horoscoop adviseert je om een stap terug te doen Steenbok en geniet van wat je al bereikt hebt. En onthoudt; het proces is net zo belangrijk als de uitkomst. Dus probeer ook te genieten van het proces.

Aardetekens - Stier, Maagd en Steenbok

Aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Aardetekens staan bekend voor vastberadenheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn erg gefocust op het bereiken van hun doelen en weten precies welke stappen moeten zetten om deze te bereiken. Aardetekens zijn letterlijk ‘down to earth’ en zijn de meest stabiele mensen van alle elementen.


Aarde mensen houden niet erg van verandering. Ze houden er niet van om risico’s te nemen aangezien ze daardoor voelen dat ze de situatie niet kunnen controleren alsmede hun eigen reacties op die situatie. Daarbovenop begrijpen Aardetekens niet waarom je dingen zou veranderen als ze al prima zijn zoals ze zijn. Stabiliteit en routine voelt voor hen het beste.


De Aarde sterrenbeelden zijn het meest materialistisch van de elementen aangezien het hen een gevoel van zekerheid geeft. Volgens hun horoscoop is hun levensuitdaging om zo nu en dan risico te nemen en iets te veranderen. Het geweldige feit van het leven is dat alles onzeker is en dat daardoor alles mogelijk is! Wanneer je nooit iets veranderd, zul je nooit iets meemaken dat misschien zelf beter voor je kan werken. Aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zullen merken dat het leven meer vervulling kan geven als je zo nu en dan veranderd.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina