Horoscoop Elementen - stier

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Aardeteken - Stier Element

Stier - Aardeteken

Van de Aardetekens, is het Stier element het sterrenbeeld waarin het Aarde element het meest stabiel en het meest sterk is. Dit aardeteken is helemaal gestructureerd, gedisciplineerd en vol wilskracht. Het Stier element houdt van vastheid en zekerheid. Daardoor, is dit teken erg geduldig en kan wachten voor een lange tijd tot hij denkt dat de tijd rijp is. Verantwoordelijkheid en eerlijkheid zijn belangrijk voor het Stier element. Ze houden ervan om hard te werken en waarderen het wanneer anderen net zoveel inspanning leveren als dat zij doen. Aangezien het Stier aardeteken gefixeerd is, kan hij erg eigenwijs zijn. Het Stier aardeteken is zo gefocust op de fysieke wereld (hij houdt van gadgets en luxe), heeft hij de neiging om alle dingen die niet zichtbaar maar welke erg belangrijk zijn zoals gevoelens, relaties en ervaring te vergeten. Je horoscoop adviseert dat waar geluk en gevoel van waardering komt van binnenin Stier element, niet van die mooie auto, dat mooie huis of die mooie jurk.

Aardetekens - Stier, Maagd en Steenbok

Aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Aardetekens staan bekend voor vastberadenheid, loyaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn erg gefocust op het bereiken van hun doelen en weten precies welke stappen moeten zetten om deze te bereiken. Aardetekens zijn letterlijk ‘down to earth’ en zijn de meest stabiele mensen van alle elementen.


Aarde mensen houden niet erg van verandering. Ze houden er niet van om risico’s te nemen aangezien ze daardoor voelen dat ze de situatie niet kunnen controleren alsmede hun eigen reacties op die situatie. Daarbovenop begrijpen Aardetekens niet waarom je dingen zou veranderen als ze al prima zijn zoals ze zijn. Stabiliteit en routine voelt voor hen het beste.


De Aarde sterrenbeelden zijn het meest materialistisch van de elementen aangezien het hen een gevoel van zekerheid geeft. Volgens hun horoscoop is hun levensuitdaging om zo nu en dan risico te nemen en iets te veranderen. Het geweldige feit van het leven is dat alles onzeker is en dat daardoor alles mogelijk is! Wanneer je nooit iets veranderd, zul je nooit iets meemaken dat misschien zelf beter voor je kan werken. Aardetekens Stier, Maagd en Steenbok zullen merken dat het leven meer vervulling kan geven als je zo nu en dan veranderd.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina