Horoscoop Elementen - tweeling

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Luchtteken - Tweeling Element

Tweeling - Luchtteken

Van de Luchttekens, is het Tweeling element het sterrenbeeld waarin het Lucht element het lichtste aanwezig is. Dit luchtteken lijkt op een vlinder: licht, plezierig en houdt van variëteit. Tweeling elementen houden van nieuwe gebieden te ontdekken, of het nu werkgerelateerd is of dat het gaat over het ontmoeten van nieuwe mensen. Ze zijn nieuwsgierig en zijn niet bang voor verandering. Tweeling elementen zijn goed in het uitdrukken van zichzelf en ze houden van verschillende manieren van communiceren zoals schrijven, praten en gebaren. Dit luchtteken is vaak druk, bewust met het verzamelen van alle informatie om hen heen. Tweeling luchttekens kunnen besluiteloos zijn. Ze zien alle verschillende perspectieven en weten gewoonweg niet welke optie ze moeten kiezen. Tweeling elementen moeten leren om te focussen. Door hun nieuwsgierigheid hebben ze de neiging om te blijven onderzoeken zonder uiteindelijk een keuze te maken. Het Tweeling element lijkt soms rond te vliegen zonder doel, wat hen rusteloos en ontevreden kan laten voelen. Ga zo nu en dan zitten en bepaal wat echt belangrijk voor je is, Tweeling. Je horoscoop adviseert je om op te schrijven wat je waardevol is voor jou en wat voor jou het meest belangrijk is. Wie wil je zijn en wat wil je dat anderen over je denken? Dit zal je richting geven en zal je helpen bij het maken van je keuzes.

Luchttekens - Tweeling, Weegschaal en Waterman

Luchttekens Waterman, Tweeling en Weegschaal zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Luchttekens staan voor gedachten, ideeën en kennis. Deze mensen hebben veel energie wat voornamelijk gestimuleerd wordt door hun constante drive om nieuwe plannen of nieuwe ideeën te maken. Luchttekens vinden het leuk om te praten met anderen en gedachten te delen.


Lucht mensen zijn heel sociaal en houden ervan om discussies te hebben over onderwerpen die hen interesseert. Ze voelen zich comfortabel wanneer ze in hun eigen hoofd zijn maar ze voelen zich niet op hun gemak wanneer het gaat om gevoelens. Voor hen zijn gevoelens soms iets engs wat hen onzeker maakt. Luchttekens praten liever over de dingen die ze weten in plaats van de dingen die ze voelen. Op andere momenten kan dit nogal oppervlakkig lijken. Voor Lucht sterrenbeelden is het hun uitdaging om de waarde van gevoelens te ontdekken. Ook zullen ze moeten begrijpen dat leven onzeker is en daardoor oncontroleerbaar. Volgens je horoscoop zijn gevoelens iets wat je moet omarmen, vooral voor de luchttekens Tweeling, Weegschaal en Waterman.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina