Horoscoop Elementen - vissen

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Waterteken - Vissen element

Vissen - Waterteken

Van de watertekens, is het Vissen element het sterrenbeeld waarin het water element z’n meest flexibele kant uit. Vissen elementen hebben de neiging om buigbaar en flexibel te zijn, wat hen uitstekend maakt in het creëren van banden met alle andere sterrenbeelden. Ze zijn medelevend en houden ervan om anderen te helpen. Het Vissen Waterteken vergeet zichzelf soms wanneer hij anderen helpt. Ze nemen alle emoties van anderen op en aan het eind van de dag is er geen ruimte meer voor hun eigen emoties. Vissen elementen moeten leren om medelevend te zijn en op hetzelfde moment ook hun eigen sensitieve hart te beschermen. Vissen watertekens zijn creatief en kunnen makkelijk afgeleid worden door hun eigen dromen en ideeën. Aangezien Vissen zo sensitief zijn en betrokken zijn met het welzijn van anderen, moeten ze voorzichtig zijn dat anderen niet profiteren van hen.

Watertekens - Kreeft, Schorpioen en Vissen

Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Watertekens staan voor verbinding, relaties en gevoelens. Deze sterrenbeelden brengen hun gevoel en intuïtie in verband. Ze zullen nooit een enkel rationele beslissingen maken. Watertekens worden aangedreven door een diep gevoel van doel en verbinden met anderen door diepgaande en betekenisvolle gesprekken.


Mensen met het Water element in hun horoscoop zijn sensitief. Sensitief in de zin van dat zij behoorlijk precies kunnen voelen wanneer iemand iets dwars zit. Ze begrijpen hun gevoelens en kunnen anderen helpen door het geven van nuttig advies. Maar Watertekens zijn ook sensitief in de zin van dat ze feedback persoonlijk nemen. Ze worden makkelijk gekwetst. Om te voorkomen dat ze worden gekwetst, hebben ze de neiging om niet zoveel over hun eigen gevoelens te praten. Ze zijn kwetsbaar wanneer ze dat wel doen. Voor de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen met het Water element is dit een terugkerend onderwerp en ze zullen hieraan moeten werken.Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina