Horoscoop Elementen - weegschaal

Beoordeling
sterrenbeeld-vier-elementen: 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.

Luchtteken - Weegschaal element

Weegschaal - Luchtteken

Van de Luchttekens, is het Weegschaal element het sterrenbeeld waarin het lucht element het meest gemiddeld aanwezig is. Weegschaal elementen zijn altijd op zoek naar balans en harmonie. Ze doen wat ze kunnen doen om hun relaties te harmoniseren, zelfs als dat betekent dat ze anderen bekoren zonder hun eigen pad te volgen. Het Weegschaal luchtteken vermijd confrontatie en focust liever op diplomatieke en charmante communicatie met anderen. Weegschaal luchttekens houden ervan om te socialiseren aangezien ze dankzij andere in staat zijn om meer over zichzelf te ontdekken. Aangezien het Weegschaal element alle perspectieven ziet, heeft hij een hoop moeite om z’n eigen perspectief te vinden. Dit kan leiden tot uitstel gedrag of besluiteloosheid. Het Weegschaal element kan vast raken in het overdenken van dingen, bang zijn om de ‘verkeerde’ keuze te maken. Je horoscoop adviseert je om te herinneren dat er geen juiste of verkeerde keuze is, er zijn alleen verschillende opties. En leren en ontwikkelen gebeurd door middelen van het maken van fouten. Het is alleen een vergissing als je er niets van geleerd hebt.

Luchttekens - Tweeling, Weegschaal en Waterman

Luchttekens Waterman, Tweeling en Weegschaal zijn verbonden door middel van hun horoscoop. Luchttekens staan voor gedachten, ideeën en kennis. Deze mensen hebben veel energie wat voornamelijk gestimuleerd wordt door hun constante drive om nieuwe plannen of nieuwe ideeën te maken. Luchttekens vinden het leuk om te praten met anderen en gedachten te delen.


Lucht mensen zijn heel sociaal en houden ervan om discussies te hebben over onderwerpen die hen interesseert. Ze voelen zich comfortabel wanneer ze in hun eigen hoofd zijn maar ze voelen zich niet op hun gemak wanneer het gaat om gevoelens. Voor hen zijn gevoelens soms iets engs wat hen onzeker maakt. Luchttekens praten liever over de dingen die ze weten in plaats van de dingen die ze voelen. Op andere momenten kan dit nogal oppervlakkig lijken. Voor Lucht sterrenbeelden is het hun uitdaging om de waarde van gevoelens te ontdekken. Ook zullen ze moeten begrijpen dat leven onzeker is en daardoor oncontroleerbaar. Volgens je horoscoop zijn gevoelens iets wat je moet omarmen, vooral voor de luchttekens Tweeling, Weegschaal en Waterman.



Weet je je sterrenbeeld niet? Bekijk het hier door je geboortedatum in te vullen


Homepage Terug naar de horoscoop pagina