ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Tarot voorspellingen

Beoordeling
tarot-voorspelling: 4 uit 5 gebaseerd op 102 beoordelingen.

Betekenis tarot voorspellingen

Tarot gaat terug naar de 15e eeuw en is ontstaan in Europa. Sinds de 18e eeuw zijn de tarotkaarten overal gebruik om spiritueel advies te geven en de toekomst te voorspellen. Hier legt de waarzegger uit wat de betekenis is van tarot en hoe tarotkaarten werken.


Uitleg van tarot


In totaal zijn er 78 tarotkaarten. De kleine arcana bestaat uit 54 kaarten onderverdeeld in 4 groepen. Daarnaast zijn er nog 22 kaarten die bekend staan als de grote arcana. De waarzegger gebruikt op dit moment enkel de grote arcana. De reden is dat de grote arcana inzage geeft op de grotere levensvragen. De kleine arcana is hieraan ondersteunend


Interpretatie tarotkaarten


Het interpreteren van tarotkaarten is een vaardigheid die moet worden ontwikkeld. Het is niet enkel de definitie van de tarotkaart. De tarot lezing moet zich richten op het thema dat op dat moment van belang is. De interpretatie van de tarotkaarten wordt afgeleid van dat specifieke thema. Is de vraag gerelateerd aan werk of aan liefde? Vele interpretaties en definities zijn beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie per grote arcana tarot kaart. In de toekomst zal de waarzegger ook de kleine arcana gaan gebruiken in de tarot voorspelling. Als je meer wilt weten over Tarot of je eigen kaarten wilt kopen.
Terug naar tarot Terug naar de hoofdpagina

De Dwaas
De Magier
Hoge priesteres
De keizerin
De keizer
De Hogepriester
Geliefden
Zegewagen
Kracht
Heremiet
geluk
Oordeel
De Gehangene
Dood
Matigheid
De Duivel
De Toren
Ster
De maan
De Zon
Oordeel
De Wereld