Boeddha Zen tarot | Waarzegging - je toekomst gratis voorspeld!

Boeddha Zen tarot | Waarzegging.nl

Toekomst voorspellen

Buddha Zen Tarot focust op het Nu. Het is gebaseerd op de Kennis van Zen Boeddhisme. Het is de Kennis die levensbevestigend is en accepteert alles dat er is. Dit verschilt van traditionele tarot, waar de tarotkaarten vooral gefocust zijn op toekomstige voorspellingen. Buddha Zen Tarotkaarten focussen op het Nu wat ook wel bekend staat als Presence en Mindfulness.

Aub, like ons op (zen-tarot: 2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordelingen.)Boeddha Zen tarot

Dankbaarheid

Je Zen tarotkaart stelt:

Het gevoel van Dankbaarheid is een reactie op Loving Kindness. Het is een positieve emotie die je voelt wanneer je hulp hebt gekregen. Dit is anders dan het gevoel van schuld waarbij de emotie verbonden is aan het idee dat je de verplichting hebt om op een of andere manier terug te betalen.Als je Dankbaarheid ervaart dan ben je in Harmonie met je Hart. Je voelt verbonden met alles wat bestaat. Dankbaarheid omarmt Liefde en oneindige mogelijkheden.Focus je op dingen waar je dankbaar voor bent om meer Dankbaarheid te kweken. Sommige grote denkers en spirituele leraren kweken Dankbaarheid door:

  • een Dankbaarheid dagboek bij te houden
  • hun Dankbaarheid te uiten aan mensen die een grote impact hebben gemaakt in hun leven. Schrijf bijvoorbeeld een brief naar ze of een dank-je-wel-briefje.
  • Door vaak 'dank je wel' te zeggen.


Homepage